Musicalsterren in Concert

Eigenschappen Musicalsterren in Concert boeken

Prijs
v.a. 9.750
Tijdsduur
40 min.
Geluid
Geluid tot ca. 500 p.

Musicalsterren in Concert boeken?

Musicalsterren in Concert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Musicalsterren in Concert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Musicalsterren in Concert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Musicalsterren in Concert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Musicalsterren in Concert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Musicalsterren in Concert

Biografie Musicalsterren in Concert
‘Musicalsterren in Concert’ bestaat uit Nederlands’ bekendste musicalsterren welke hun talenten hebben gebundeld in een nieuwe entertainmentact.

Bekende artiesten als René van Kooten, Antje Monteiro, Noortje Herlaar, Brigitte Heitzer, Laura Vlasblom, John Vooijs, Celine Purcell, Casey Francisco, Martin van der Starre, Renée van Wegberg en enkele anderen nemen u mee op reis langs de meest bekende musicalhits van toen en nu. Bij eerdere events werkten ook Jamai, Kim-Lian, Freek Bartels mee aan ‘Musicalsterren in Concert’.

Onder begeleiding van een spetterende live band presenteren zij een persoonlijk geselecteerd repertoire, dat bestaat uit de meest swingende musical- en pophits. Een feest der herkenning!

Elke keer een andere beleving

De samenstelling van ‘Musicalsterren in Concert’ wisselt per evenement.

De standaard act bestaat altijd uit drie musicalartiesten en een live band, maar de artiestensamenstelling is nooit hetzelfde. Ook het repertoire kan per aanvraag variëren van intiem tot aan swingend, daardoor biedt ‘Musicalsterren in Concert’ altijd een unieke beleving. Ook zijn wij in staat om tailormade een thematische invulling te geven aan het muzikale repertoire op uw event. In theaters, bij dinershows, op pleinen, in hotels en bij verschillende bedrijfsfeesten heeft u dit exclusieve entertainmentconcept al langs kunnen zien komen.

Normaal staan de sterren van ‘Musicalsterren in Concert’ in het theater, nu schitteren ze op uw evenement!
Musicalsterren in Concert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Musicalsterren in Concert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Musicalsterren in Concert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Musicalsterren in Concert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Musicalsterren in Concert en de eventuele overige kosten om een optreden van Musicalsterren in Concert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Musicalsterren in Concert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Musicalsterren in Concert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Musicalsterren in Concert checken, een gratis optie plaatsen op Musicalsterren in Concert en de boeking(en) van Musicalsterren in Concert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Musicalsterren in Concert, BOEKINGSBUREAU Musicalsterren in Concert, BOEKINGSBURO Musicalsterren in Concert, ENTERTAINMENTBUREAU Musicalsterren in Concert, ENTERTAINMENTBURO Musicalsterren in Concert, ARTIESTENBUREAU Musicalsterren in Concert, BOEKINGSKANTOOR Musicalsterren in Concert, IMPRESARIAAT Musicalsterren in Concert, MUZIEKBURO Musicalsterren in Concert, MUZIEKBUREAU Musicalsterren in Concert, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Musicalsterren in Concert, ARTIESTENBOEKINGSBURO Musicalsterren in Concert, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Musicalsterren in Concert.

 

Offerte Musicalsterren in Concert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag