Twenty-4-Seven-boeken

Eigenschappen Twenty 4 Seven boeken

Prijs
v.a. 3.475
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Twenty 4 Seven boeken?

Twenty 4 Seven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Twenty 4 Seven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Twenty 4 Seven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Twenty 4 Seven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Twenty 4 Seven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Twenty 4 Seven

Extra informatie Twenty 4 Seven

Biografie

Zangeres en presentatrice Nance keert terug bij eurodancegroep Twenty 4 Seven en gaat samen met Jacks & Hanks weer optredens verzorgen met de bekende hits! Nance maakte tussen 1989 en 1996, dé gloriejaren van Twenty 4 Seven, deel uit van de succesvolle formatie en scoorde wereldhits met o.a. Slave To The Music, I Can’t Stand It, Is It Love en Take Me Away.

Het trio gaat optreden onder de naam Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks en zal vanaf maart 2020 wereldwijd gaan optreden. Zo’n tien jaar geleden maakte de formatie van producer Ruud van Rijen een comeback met rapper Stacey Seedorf en zangeres Lianne van Groen. Zij blijven ook gewoon optredens verzorgen, maar dan onder de naam Twenty 4 Seven ft. Stay-C & Li-Ann.

Twenty 4 Seven is een project van Ruud van Rijen en kende door de jaren heen verschillende vocalisten en rappers. In 1993 en 1994 was Twenty 4 Seven samen met 2 Unlimited de meest succesvolle eurodancegroep ter wereld en kreeg daarvoor de Nederlandse exportprijs. Twenty 4 Seven verkocht wereldwijd namelijk ruim 18 miljoen geluidsdragers en sleepte hiermee vele gouden en platina platen in de wacht.

Twenty 4 Seven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Twenty 4 Seven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag