5ive

Eigenschappen 5ive boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

5ive boeken?

5ive boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 5ive.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 5ive.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 5ive ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 5ive plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van 5ive

Extra informatie 5ive

In 1998 knalde de Britse boyband 5ive keihard de internationale hitlijsten binnen met hun stoere uptempo hits. Als mannelijke tegenhanger van de Spice Girls boekte de band vele successen in Europa, Azië en Australië. De ene hit volgde de andere hit in rap tempo op: Van ‘Got The Feelin’ naar ‘Everybody Get Up’ en van ‘Keep On Movin” naar ‘If Ya Gettin’ Down’. De albums ‘5ive’ en ‘Invincible’ bereikten de gouden status in Nederland. In totaal verkocht de boyband meer dan 20 miljoen platen wereldwijd.

5ive boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 5ive.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 5ive, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 5ive en de eventuele overige kosten om een optreden van 5ive mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 5ive.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 5ive. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 5ive checken, een gratis optie plaatsen op 5ive en de boeking(en) van 5ive voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT 5ive, BOEKINGSBUREAU 5ive, BOEKINGSBURO 5ive, ENTERTAINMENTBUREAU 5ive, ENTERTAINMENTBURO 5ive, ARTIESTENBUREAU 5ive, BOEKINGSKANTOOR 5ive, IMPRESARIAAT 5ive, MUZIEKBURO 5ive, MUZIEKBUREAU 5ive, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU 5ive, ARTIESTENBOEKINGSBURO 5ive, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR 5ive.

Offerte 5ive aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag