Alma Nieto

Eigenschappen Alma Nieto boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Alma Nieto boeken?

Alma Nieto boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alma Nieto.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alma Nieto.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alma Nieto ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alma Nieto plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alma Nieto

Extra informatie Alma Nieto

Biografie Alma Nieto
Alma Nieto is een spannende, sexy maar bovenal fantastische zangeres!

Alma is Spaans voor ‘ziel’: Een toepasselijke voornaam voor deze Spaans-Nederlandse Lady. Ze werd ontdekt door de Amerikaanse producer/componist Tom Salisbury, bekend van o.a. The Pointer Sisters, Boz Scaggs, Van Morrison en Nathalie Cole.

Alma behaalde met een prachtige vertolking van het lied “Hijo de La Luna” de tweede plaats in de finale van de Hennie Huisman soundmixshow. Mede door dit optreden werd ze leading lady in de bekende Dinnershows van Frank Wentink. Naast deze shows was zij wekelijks te zien in de TV show “het gevoel van” waar zij op fantastische wijze de grote hits uit de jaren 60, 70 en 80 ten gehore bracht naast presentatrice Marjolein Keuning.

Tijdens het Gala Voetballer van het Jaar ontving voetbalgrootmeester Johan Cruijff de Gouden Leeuw. Alma Nieto zong om deze reden een prachtige ode aan Johan waardoor hij zichtbaar geroerd raakte. Het nummer ‘Gracias Johan’ werd dan ook vol passie gezongen, zowel in het Spaans als in het Nederlands. Alma zorgde voor kippenvel en beroering in de zaal én in de huiskamer!

Door haar uitstraling en haar prachtige stem is Alma Nieto een graag geziene gast op vele evenementen waar zij een bijzondere combinatie brengt van Spaanse en Engelstalige nummers. Van mooie ballads tot swingende dance-classics!
Alma Nieto boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alma Nieto boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alma Nieto.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alma Nieto, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alma Nieto en de eventuele overige kosten om een optreden van Alma Nieto mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alma Nieto.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alma Nieto. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alma Nieto checken, een gratis optie plaatsen op Alma Nieto en de boeking(en) van Alma Nieto voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alma Nieto, BOEKINGSBUREAU Alma Nieto, BOEKINGSBURO Alma Nieto, ENTERTAINMENTBUREAU Alma Nieto, ENTERTAINMENTBURO Alma Nieto, ARTIESTENBUREAU Alma Nieto, BOEKINGSKANTOOR Alma Nieto, IMPRESARIAAT Alma Nieto, MUZIEKBURO Alma Nieto, MUZIEKBUREAU Alma Nieto, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alma Nieto, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alma Nieto, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alma Nieto.

 

Offerte Alma Nieto aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag