Chicklets

Eigenschappen Chicklets boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Chicklets boeken?

Chicklets boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chicklets.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chicklets.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chicklets ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chicklets plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chicklets

Biografie Chicklets
Een samenwerking van de meest vuige rockchicks die Nederland de afgelopen 20 jaar heeft voortgebracht. 5 vamps die muziek als primair bestaansrecht beschouwen en er alles voor over hebben om de luisteraar in totale verbijstering achter te laten. ‘The Chicklets’ brengen een mix van dampende riffs, een weergaloze live-show en geweldige podiumpersoonlijkheden. Dames die je niet meer wijs hoeft te maken hoe rock ’n roll werkt en die de muzikale uitdaging nooit uit de weg zijn gegaan …

We noemen Manuela Kemp; Sinds 1987 operationeel als zangeres en entertainer. Toerde met Ramses Shaffy en Suzanne Klemann, was de nimmer verzakende spil achter ‘De Vrienden Van Amstel Live’ en is sinds 1996 volwaardig lid van ‘Girls Wanna Have Fun’. Zingt, acteert, presenteert en laat in alles wat ze doet die onbeschrijflijke indruk achter. Rauw. Echt. Muzikaal. Een drie-eenheid die nog eens fijntjes wordt onderstreept op haar album ‘Slapeloze Nachten’. Bij ‘The Chicklets’ wordt ze bijgestaan door een gevestigde orde. Mieke Stemerdink van ‘De Gigantjes’ met ook een gigantisch trackrecord. Toerde van Amsterdam tot Soedan en stond in de kleinste nachtclubs tot aan ‘North Sea Jazz’. Haar solo-carrière zweeft tussen theater en diverse muzikale genres; met een voorliefde voor Nina hagen… Unbeschreiblich Weiblich!

De buitenlandse inbreng van ‘The Chicklets’; Janice Williams. Geboren in Californië en daar breed muzikaal geschoold. Na muzikale omzwervingen beland in Nederland en hier uitgegroeid tot een veelgevraagd muzikante. In studio’s, bij bands en haar eigen projecten. Janice houdt van een muzikale spagaat; bij ‘The Chicklets’ is dat alleen maar een welkome eigenschap.

Het vijftal wordt gecompleteerd door ‘Bombitas’ Inge Bonthond en Lies Schilp. Als oprichtster van ‘Girls Wanna Have Fun’ en coach van de tv hit ‘X Factor’ is Lies’ staat van dienst nog steeds groeiende. Kwam in het circuit Inge tegen die hits scoorde met ‘The Frog’ en ‘I’ve Got The Bullets’ en zong by Percy Sledge. Hun stemkleuren hadden en hébben nog steeds een onnavolgbare match. Ze voorzagen ‘Herman Brood His Wild Romance’ van optimale vocalen, leenden hun stem aan ‘The Nits’ en zijn niet weg te denken uit de sound van ‘Gruppo Sportivo’.

Het resultaat mag er zijn. Nederlandse podia maken hun borst nat voor de puike act van een ‘new sound in town’. Rock wordt probleemloos gecombineerd met  fingerlickin’ grooves. Klassiekers als ‘This Will Be’ en ‘Dancing In The Streets’ worden net zo makkelijk gebracht als  ‘Freedom’, ‘If I Only Knew’ en ‘Horny’. ‘The Chicklets’ maken van hun hart geen moordkuil. Deze vijf ‘stage-tigers’ hebben een duidelijke missie voor ogen; het publiek entertainen, geweldige muziek maken en ‘knock you down forever….’

Chicklets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Chicklets boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chicklets.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chicklets, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chicklets en de eventuele overige kosten om een optreden van Chicklets mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chicklets.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chicklets. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chicklets checken, een gratis optie plaatsen op Chicklets en de boeking(en) van Chicklets voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chicklets, BOEKINGSBUREAU Chicklets, BOEKINGSBURO Chicklets, ENTERTAINMENTBUREAU Chicklets, ENTERTAINMENTBURO Chicklets, ARTIESTENBUREAU Chicklets, BOEKINGSKANTOOR Chicklets, IMPRESARIAAT Chicklets, MUZIEKBURO Chicklets, MUZIEKBUREAU Chicklets, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chicklets, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chicklets, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chicklets.

Offerte Chicklets aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag