Candy Dulfer

Eigenschappen Candy Dulfer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Candy Dulfer boeken?

Candy Dulfer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Candy Dulfer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Candy Dulfer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Candy Dulfer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Candy Dulfer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Candy Dulfer

Extra informatie Candy Dulfer

Candy Dulfer, de bekendste saxofoniste van Nederland, die vooral internationaal hard aan de weg timmert.Ze werd geboren op 19 september 1969. Ze is zes jaar oud wanneer ze de saxofoon begint te bespelen. Haar vader, Hans Dulfer (zelf ook een bekende sax-speler), ziet het talent in Candy en laat haar bij een vereniging gaan waar ze de alt-saxofoon leert spelen, wat vandaag de dag nog steeds haar favoriete instrument is.

In 1987 breekt ze door bij het grote publiek met haar band ‘Funky Stuff’. Ze werkt in de tijd samen met de Amerikaanse levende legende Prince en met vele andere bekende artiesten. Zo ook met Eurythmics-lid Dave Stewart. Het tweetal scoort in 1990 een Europese nummer-1 hit met het nummer ‘Lily was here’, de soundtrack voor de Nederlandse film ‘De Kassiere’.

Door dit succes krijgt ze de kans een eigen album te maken. Het resultaat is het succesvolle album ‘Saxuality’, een wereldwijde millionseller.

De jaren hierna komen diverse succesvolle albums van Candy uit, met daarop vele samenwerkingen met bekende artiesten. Ze wordt jaarlijks uitgenodigd voor verschillende toernees van bekende artiesten zoals Van Morrison en Prince.

Candy Dulfer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Candy Dulfer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Candy Dulfer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Candy Dulfer en de eventuele overige kosten om een optreden van Candy Dulfer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Candy Dulfer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Candy Dulfer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Candy Dulfer checken, een gratis optie plaatsen op Candy Dulfer en de boeking(en) van Candy Dulfer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Candy Dulfer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag