Kiya-boeken

Eigenschappen Kiya boeken

Prijs
v.a. 850
Tijdsduur
1 x 30 min.

Kiya boeken?

Kiya boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kiya.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kiya.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kiya ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kiya plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kiya

Extra informatie Kiya

In 2018 heeft Kiya van Rossum in de finale gestaan van het Junior Songfestival met haar eigen singel ‘Butterflies’. In hetzelfde jaar heeft het IJsselsteinse talent ook meegedaan aan The Voice Kids, hiermee heeft zij met haar spetterende auditie het nummer ’Speeltuin’ van Marco Borsato mogen performen. Uiteindelijk heeft zij 4 stoelen laten draaien bij The Voice Kids.

Na deze avonturen heeft Kiya een grote fanbase mogen opbouwen en met bijna een halve ton aan volgers op instagram en een grote fanbase op youtube, heeft zij een erg groot bereik. Buiten haar hit ‘Butterflies’ heeft Kiya meerdere professionele cover (clips) aan haar repertoire mogen toevoegen. Als influenceer heeft Kiya meerdere Meet & Greets mogen geven en workshops mogen geven over het zijn van een influencer en vlogger.

Buiten haar eigen singel en meerdere grote cover hits, komt eind augustus haar tweede eigen singel uit! Kiya is gewend om voor groot publiek te mogen performen, zo heeft zij onder andere meerdere evenementen & festivals mogen bijwonen als een geboekte artiest.

Kiya en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Kiya boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kiya. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kiya, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Kiya inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kiya.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Kiya aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag