yosina boeken

Eigenschappen Yosina boeken

Prijs
Op aanvraag

Yosina boeken?

Yosina boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yosina.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yosina.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yosina ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yosina plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Yosina

Extra informatie Yosina

Yosina is een echte wereldverbeteraar. Zo deed ze al eerder mee aan War Child Jij&ik. Jij&Ik was een hele leuke ervaring voor Yosina maar het ging haar niet om te winst. Ze deed mee om met haar zang een steentje bij te dragen aan de kinderen in oorlogsgebieden. Ze vindt het belangrijk om zoveel mogelijk te doen om de wereld te verbeteren. Door de deelname aan Jij&Ik heeft Yosina eindelijk de moed verzamelt om zich op te geven voor The Voice Kids. Op dit podium hoopt Yosina een échte zangeres te worden en dan zo beroemd te worden dat ze daar veel geld mee verdient!

Engel: “Want de engel beschermt mij.”

Pray: “Want ik weet dat God bij mij blijft.”

Wereld: “Omdat ik kinderen over de hele wereld wil helpen”

Yosina boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yosina, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yosina.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Yosina aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag