vajen van den bosch

Eigenschappen Vajen van den Bosch boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Vajen van den Bosch boeken?

Vajen van den Bosch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vajen van den Bosch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vajen van den Bosch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vajen van den Bosch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vajen van den Bosch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Vajen van den Bosch

Extra informatie Vajen van den Bosch

Vajen woont samen met haar ouders en jongere zusje Venna in het Brabantse Oijen. Ze begon haar zang carriere op 10 jarige leeftijd door auditie te doen voor The Sound of Music. Ze werd uit 2000 kinderen gekozen om te zingen in 1 van de 6 groepen van de Von Trapp families. Vajèn zat in het groepje die de naam ‘De Dorewietjes’ had. Vajèn mocht samen met haar groepje in het televisie programma, ‘The Show of Music’, dat bij de AVRO werd uitgezonden, optreden.

Een jaar later speelde Vajèn de rol van Esther in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Zij stopte eerder met die musical voor een auditie voor de rol van Jane Banks in de musical Mary Poppins. Die rol mocht ze spelen van juli 2010 tot en met maart 2011. Na Mary Poppins werd Vajèn gevraagd voor de hoofdrol in de musical Droomvlucht. Hiervoor hoefde zij geen auditie te doen.

Vajèn verwierf bekendheid door haar deelname aan het programma The Voice Kids. Tijdens de ‘Blind Audition’ zong zij het nummer, ‘The Climb’ van Miley Cyrus. Marco Borsato draaide al na een paar seconden zijn stoel om, de andere coaches volgde maar uiteindelijk koos Vajèn toch voor Marco. Haar auditie werd op Twitter bejubeld door bekende Nederlanders en ze werd direct titel favoriet. In de battles moest ze het opnemen tegen haar teamgenoten Eline Smits en Serena Bos.

Vanwege het schone uiterlijk van de drie jonge dames kreeg de battle de bijnaam: ‘de mooie meiden battle’. Vajèn won de battle en in de sing-off die daar direct opvolgde werd ze door haar team coach Marco Borsato verkozen om in de finale te zingen. De finale heeft plaats gevonden op 23 maart 2012 en Vajèn werd daarin tweede, ze verloor van Fabiënne Bergmans.

Vajen van den Bosch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Vajen van den Bosch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Vajen van den Bosch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Vajen van den Bosch en de eventuele overige kosten om een optreden van Vajen van den Bosch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Vajen van den Bosch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Vajen van den Bosch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Vajen van den Bosch checken, een gratis optie plaatsen op Vajen van den Bosch en de boeking(en) van Vajen van den Bosch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Vajen van den Bosch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag