Jennifer Ewbank - Boeken

Eigenschappen Jennifer Ewbank boeken

Prijs
v.a. 1.250
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Jennifer Ewbank boeken?

Jennifer Ewbank boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jennifer Ewbank.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jennifer Ewbank.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jennifer Ewbank ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jennifer Ewbank plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jennifer Ewbank

Extra informatie Jennifer Ewbank

Biografie Jennifer Ewbank

Jennifer is een geboren verhalenverteller en dit kan zij het beste door middel van muziek. Achter haar mooie parelwitte vleugel speelt en zingt zij de meest mooie, romantische en intieme liedjes. Dat dit recht vanuit haar hart komt hoor je en dat maakt Jennifer tot de perfecte muzikale omlijsting voor bijvoorbeeld een huwelijksceremonie.

Keer op keer weet Jennifer iedereen te raken met de emotie die zij in alle liedjes legt. Zij zingt 3 á 4 liedjes om bijzondere momenten van de ceremonie te highlighten. Dit kunnen nummers uit haar eigen repertoire zijn, maar als jullie andere verzoeknummers hebben maakt zij zich dat lied eigen en speelt zij deze met alle liefde voor jullie.

Een lied op maat

Jennifer schrijft zelf prachtige liedjes, maar wat echt bijzonder is, is dat zij deze ook speciaal voor jullie kan schrijven. Een uniek lied op maat met alles er in wat jullie als geliefdes voor elkaar betekenen.

Jennifer Ewbank boeken voor receptie, diner of feest

Maar ook uw receptie, diner en/of feest weet Jennifer tot een onvergetelijk moment te maken. Samen met haar gitarist speelt zij naast al de romantische ballads ook te gekke uptempo muziek en kan zij ervoor zorgen dat de gasten zich ook goed vermaken op de dansvloer. De gitarist heeft zelfs een loopstation mee waardoor u altijd verzekerd bent van dynamische, vrolijke en energieke muziek.

Jennifer Ewbank is singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek.

Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres o.a beïnvloed door countrymuziek waarmee zij haar plekje in de muziek heeft gevonden in de combinatie tussen de hedendaagse sounds van de popmuziek met Country en Irish Folk Music.

Ze trad onder andere op in Nederland, België, Finland, Monaco, Engeland en Japan. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow van Cirque du Soleil; Peter Pan, The Neverending Story waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst Nationaal te Brussel en het Ahoy in Rotterdam al vliegend vertolkte met o.a het prachtige liedje ; “You Raise me up”
Ook zong zij in het Ahoy voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, trad ze voor The Voice op in de Heineken Music Hall, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie.

Recent deed Jennifer mee aan het nieuwe RTL4 programma “Better than ever” waar zij in de finale stond.

Jennifer Ewbank boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jennifer Ewbank, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jennifer Ewbank.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jennifer Ewbank. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Jennifer Ewbank aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag