Lesley Lynch

Eigenschappen Lesley Lynch boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Lesley Lynch boeken?

Lesley Lynch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lesley Lynch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lesley Lynch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lesley Lynch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lesley Lynch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lesley Lynch

Biografie Lesley Lynch
Op 10 juli 1963 werd Lesley, Stanley, Humprey Lynch geboren in Paramaribo, Suriname. Op negenjarige leeftijd kwam hij al zingend op Schiphol aan. Deze passie voor muziek is altijd gebleven. Hij luistert er graag naar, hij danst er op en het liefst zingt hij er bij. Lesley Lynch is muziek.

Voor feestvierend Eindhoven en omgeving is Lesley al jaren een begrip. Er mag daar geen feest voorbijgaan of Lesley Lynch is van de partij. Al menig bruidspaar heeft hij al zingend het huwelijksbootje ingeloodst. Lesley doet er alles aan om nationaal of liever nog internationaal door te breken. Hij zingt in achtergrondkoortjes op cd’s van anderen. Hij maakt zelf cd’s en maakt ondermeer deel uit van de All Hands On Deck diner shows in de Van der Valk Hotels. Lesley is dan altijd de spil van het programma.

Het wachten is op zijn welverdiende hit. In 1998 was het bijna zo ver. Als lid van de groep Nubia scoorde hij hoog tijdens het Nationale Songfestival. Maar helaas net niet hoog genoeg om het Internationale Songfestival te halen. Inmiddels heeft Lesley wel voldoende ervaring opgedaan om ieder publiek aanstekelijk te vermaken. Hij heeft zich het coveren van bekende nummers eigen gemaakt. Van Lionel Richie tot René Froger, Lesley zingt het alsof het voor hem is geschreven. Het is dan ook begrijpelijk dat hij het publiek snel op zijn hand heeft. Lesley Lynch beschikt over vele orkestbanden, in even zo vele genres. Daardoor kan hij iedere gelegenheid voorzien van passende gastoptredens.

Niet alleen zijn zang is dan een welkome verrassing, zijn optredens zorgen altijd voor de juiste sfeer.
Lesley Lynch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lesley Lynch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lesley Lynch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lesley Lynch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lesley Lynch en de eventuele overige kosten om een optreden van Lesley Lynch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lesley Lynch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lesley Lynch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lesley Lynch checken, een gratis optie plaatsen op Lesley Lynch en de boeking(en) van Lesley Lynch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lesley Lynch, BOEKINGSBUREAU Lesley Lynch, BOEKINGSBURO Lesley Lynch, ENTERTAINMENTBUREAU Lesley Lynch, ENTERTAINMENTBURO Lesley Lynch, ARTIESTENBUREAU Lesley Lynch, BOEKINGSKANTOOR Lesley Lynch, IMPRESARIAAT Lesley Lynch, MUZIEKBURO Lesley Lynch, MUZIEKBUREAU Lesley Lynch, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lesley Lynch, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lesley Lynch, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lesley Lynch.

 

Offerte Lesley Lynch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag