Falco Luneau

Eigenschappen Falco Luneau boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Falco Luneau boeken?

Falco Luneau boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Falco Luneau.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Falco Luneau.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Falco Luneau ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Falco Luneau plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Falco Luneau

Extra informatie Falco Luneau

Biografie Falco Luneau
Hij groeide op in een Oostenrijks bergdorpje, bereisde de halve wereld en belandde in 2009 op het Friese platteland. Gaf skiles, werkte in de staalbouw en maakte tussendoor veel muziek. De sympathieke singer/songwriter Falco Luneau heeft met zijn kleurrijke geschiedenis inspiratie te over om geweldige liedjes te maken. In 2009 won hij met zijn demo ‘Nobody’ het eerste Demo Duel van Radio 538. Daarna bracht hij nog twee singles ‘I’m Still Pretending’ en ‘No One’s Fool’ uit, mocht hij in het najaar van 2011 op tour met Waylon en Van Dik Hout en werd zijn debuutalbum ‘Years From Now’ in juni 2012 gereleased.

OOSTENRIJKER MET NEDERLANDSE ROOTS

Het prille begin van Falco’s leven leest als een filmscript: zijn Nederlandse moeder kwam op een wintersportvakantie zijn Oostenrijkse vader, een skileraar, tegen. Ze stichtten hun gezin in een klein bergdorpje. Falco groeide op in een muzikale familie. Hij was opgeleid tot drummer, maar ontdekte op zijn veertiende dat hij beter kon zingen.

Als kind hield hij van Alpenrock; Oostenrijkse Alpenmuziek met gejodel en stevige gitaren. Via het jodelen vond hij zijn stem. Uiteindelijk verruilde hij de Alpenrock voor Metallica en Linkin Park. Op zijn vijftiende was het voor Falco logisch dat hij als echte berggeit en fanatieke wintersporter, van die passie zijn beroep zou maken. Hij werd ski- en snowboardleraar. Daar kwam het jodelen en zingen goed van pas als hij ‘s avonds met zijn gasten jamsessies hield in de skihut.

VAN STAALBOUWER NAAR ZINGENDE SKILERAAR

Het kleine dorpje waar Falco was opgegroeid werd hem uiteindelijk te klein. Hij wilde de wereld zien, levenservaring opdoen en zijn inspiratie omzetten in liedjes schrijven. Met een baan als staalbouwer kreeg hij die kans en reisde de halve wereld over. Verenigde Emiraten, Angola, Kongo, Portugal, UK, Ierland, Duitsland, Nederland, Italië, de VS… Na het werk ging hij de straat op met zijn gitaar en zong vaak spontaan met plaatselijke muzikanten, ook al spraken ze niet dezelfde taal. Muziek verbindt en Rocking In A Free World van Neil Young was de universele coverhit. Falco trad op in hotelbars, ging veel naar jazzclubs en maakte van iedere gelegenheid gebruik om te zingen. Door het contact met mensen uit verschillende landen, culturen en muziekstijlen leerde hij veel. 

Een vriend waarmee Falco samenwerkte in het buitenland zei ooit tegen hem: “Vergeet nooit dat je maar zo groot bent als de droom die je durft te leven.” Met deze insteek kwam Falco terug van zijn reizen om meer tijd te nemen voor de muziek en het schrijven van eigen liedjes. Skileraar en zanger bleek de ultieme combinatie. Bij de wintersportgasten werd hij bekend als de zingende skileraar en deed hij veel optredens in de skigebieden en omliggende kroegen. Zo groeide zijn droom van een carrière als muzikant.

WINNAAR RADIO 538 DEMO DUEL

Falco Luneau won in 2009 met zijn demo ‘Nobody’ het eerste Demo Duel van Radio 538. Hiermee werd hij al snel ‘Alarmschijf’  bij Radio 538. Hij kwam terecht in de Top 40 en speelde voor ruim 300.000 toeschouwers op het Museumplein tijdens het Radio 538 Koninginnedagfestival in Amsterdam.

Falco kwam in contact met ex-Kane gitarist, songwriter en producer Tony Cornelissen (Kane, Van Dik Hout, Cascada, Di-rect) van Moreland Music en schreef veel nummers met een internationaal songwriting team. Falco luistert veel naar muziek van vroeger en nu, zoals Fleetwood Mac, Rod Steward, U2, Young and the Giant en Snow Patrol. Inspiratie voor zijn teksten haalt hij veelal uit zijn tijd als wereldreiziger. Engelstalige songs over liefde, leven en politieke invloeden. Hij ontwikkelde een geheel eigen geluid: moderne pop met een rauw randje en een vleugje 70s.

OMARMD DOOR NEDERLANDS BESTE ZANGER WAYLON

In het najaar van 2011 werd zijn single ‘I’m Still Pretending’ uitgebracht  en werden Falco en z’n band omarmd door Nederlands beste zanger Waylon. Tijdens z’n ‘Lucky Night’ clubtour nam hij Falco en band onder zijn hoede als supportact. Samen deden ze alle grote zalen van Nederland aan, zoals Paradiso Amsterdam, 013 Tilburg en de Oosterpoort in Groningen. Ook Neerlands beste Nederrockband Van Dik Hout meldde zich al snel en sprak ook hun interesse uit. Dit resulteerde in een samenwerking bij 3 clubshows, waaronder hun jaarlijkse terugkerend Oudejaarsconcert op 30 december in Paradiso. In april 2012 werd zijn derde single ‘No One’s Fool’ uitgebracht en als snel volgende in juni zijn debuutalbum ‘Years From Now’.

Net als zijn idolen wil Falco op een rauwe en eigenzinnige manier muziek maken. Van kleine kroegen tot grote festivals en concerten. Samen met zijn fantastische live band weet Falco overal altijd iedereen te boeien. De band manoeuvreert tussen dynamische en frisse klanken met telkens een ijzersterke (meerstemmige) melodielijn die je niet meer loslaat. Ze klinken vaak net zo geraffineerd als ingetogen. Onder het motto ‘je bent maar zo groot als de droom die je durft te leven’ wil Falco Nederland en de rest van de wereld veroveren.
Falco Luneau boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Falco Luneau boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Falco Luneau.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Falco Luneau, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Falco Luneau en de eventuele overige kosten om een optreden van Falco Luneau mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Falco Luneau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Falco Luneau. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Falco Luneau checken, een gratis optie plaatsen op Falco Luneau en de boeking(en) van Falco Luneau voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Falco Luneau, BOEKINGSBUREAU Falco Luneau, BOEKINGSBURO Falco Luneau, ENTERTAINMENTBUREAU Falco Luneau, ENTERTAINMENTBURO Falco Luneau, ARTIESTENBUREAU Falco Luneau, BOEKINGSKANTOOR Falco Luneau, IMPRESARIAAT Falco Luneau, MUZIEKBURO Falco Luneau, MUZIEKBUREAU Falco Luneau, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Falco Luneau, ARTIESTENBOEKINGSBURO Falco Luneau, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Falco Luneau.

 

Offerte Falco Luneau aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag