Demi van Wijngaarden

Eigenschappen Demi van Wijngaarden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Demi van Wijngaarden boeken?

Demi van Wijngaarden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Demi van Wijngaarden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Demi van Wijngaarden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Demi van Wijngaarden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Demi van Wijngaarden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Demi van Wijngaarden

Extra informatie Demi van Wijngaarden

Op jonge leefdtijd (12) begon Demi met zingen. Haar talent viel meteen op en een jaar later stond ze in de finale van The Voice Kids. Haar auditie filmpje waarin ze ‘Something’s Gotta Hold On Me’ zingt is met bijna 43 miljoen hits één van de best bekeken Voice audities die er is.

Na The Voicekids heeft Demi verschillende singles opgenomen waarvan er 1 de iTunes top 10 behaalde. Demi is zich door de jaren heen altijd blijven ontwikkelen als zangeres met een voorkeur voor Soul, R&B en Pop.  Na het halen van haar diploma richt Demi haar pijlen nu op haar muzikale carrière. Demi wordt gezien als 1 van de meest veel belovende zangeressen van het land.

Naast het zingen is Demi ook erg aktief op social media, volgen kan via Instagram en Facebook. Hier krijg je een kijkje in haar leven en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Demi heeft ook haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatst zijn met grote regelmaat vlogs en covers. Zij zingt haar versie van bekende liedjes.

Na haar overdonderende Blind Auditions tijdens The Voice Of Holland  (2017-2018) heeft Demi van Wijngaarden nu al haar stempel gedrukt voor dit seizoen en heeft zij laten zien en horen dat zij mogelijk 1 van de kanshebbers is om dit seizoen de winst naar haar toe te trekken. Met haar keuze voor team Ali B hoopt zij de coach te hebben gevonden die het best bij haar past en waarmee zij Nederland nog meer gaat verbazen

Demi van Wijngaarden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Demi van Wijngaarden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Demi van Wijngaarden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Demi van Wijngaarden en de eventuele overige kosten om een optreden van Demi van Wijngaarden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Demi van Wijngaarden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Demi van Wijngaarden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Demi van Wijngaarden checken, een gratis optie plaatsen op Demi van Wijngaarden en de boeking(en) van Demi van Wijngaarden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Demi van Wijngaarden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag