Fiona Hering

Eigenschappen Fiona Hering boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Fiona Hering boeken?

Fiona Hering boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fiona Hering.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fiona Hering.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fiona Hering ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fiona Hering plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fiona Hering

Fiona Hering studeerde aan de School voor Journalistiek in Tilburg. Inmiddels is ze al 14 jaar werkzaam als modejournaliste bij de Telegraaf. Hiervoor reist Fiona de hele wereld over. Haar column verschijnt wekelijks in de weekend bijlage van de krant. Naast schrijven voor de krant, heeft Fiona Hering ook drie boeken geschreven: ‘Gucci’, Mode-poepjes en de juiste Bone-structure’, ‘Prada & Amore’ en ‘Mart Visser – Haute Couture’. Fiona is sinds 2001 ook te zien als vaste lifestyle-deskundige bij het televisieprogramma RTL Boulevard. Haar televisiecarrière is daarmee nog niet afgelopen, want in 2005 presenteerde ze de Nederlandse versie van ‘Herken de homo’.

Fiona Hering boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fiona Hering.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fiona Hering, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fiona Hering en de eventuele overige kosten om een optreden van Fiona Hering mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fiona Hering.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fiona Hering. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fiona Hering checken, een gratis optie plaatsen op Fiona Hering en de boeking(en) van Fiona Hering voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fiona Hering, BOEKINGSBUREAU Fiona Hering, BOEKINGSBURO Fiona Hering, ENTERTAINMENTBUREAU Fiona Hering, ENTERTAINMENTBURO Fiona Hering, ARTIESTENBUREAU Fiona Hering, BOEKINGSKANTOOR Fiona Hering, IMPRESARIAAT Fiona Hering, MUZIEKBURO Fiona Hering, MUZIEKBUREAU Fiona Hering, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fiona Hering, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fiona Hering, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fiona Hering.

 

Offerte Fiona Hering aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag