Daphne Bunskoek

Eigenschappen Daphne Bunskoek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Daphne Bunskoek boeken?

Daphne Bunskoek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daphne Bunskoek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daphne Bunskoek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daphne Bunskoek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daphne Bunskoek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek startte haar televisiecarrière in 1998 als VJ bij TMF en was regelmatig te zien bij het populaire KRO-programma “Ook Dat Nog” als panellid. In 2002 stapte ze definitief over naar de KRO, waar ze drie seizoenen de presentatie van Goedemorgen Nederland deed. Ook was zij te zien in de serie “Ik doe alles voor jou” bij de NCRV. In 2004 maakte ze haar acteerdebuut in de film “Feestje”. In 2005 zette ze deze passie voort en speelde zij de rol van ambitieuze advocate in de KRO/NCRV-serie Keyzer en De Boer Advocaten. Datzelfde jaar werd Daphne het nieuwe gezicht van RTL Boulevard op RTL4 en presenteerde dat drie seizoenen . . . en spraakmakend!

Daphne Bunskoek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daphne Bunskoek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daphne Bunskoek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daphne Bunskoek en de eventuele overige kosten om een optreden van Daphne Bunskoek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daphne Bunskoek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daphne Bunskoek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daphne Bunskoek checken, een gratis optie plaatsen op Daphne Bunskoek en de boeking(en) van Daphne Bunskoek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daphne Bunskoek, BOEKINGSBUREAU Daphne Bunskoek, BOEKINGSBURO Daphne Bunskoek, ENTERTAINMENTBUREAU Daphne Bunskoek, ENTERTAINMENTBURO Daphne Bunskoek, ARTIESTENBUREAU Daphne Bunskoek, BOEKINGSKANTOOR Daphne Bunskoek, IMPRESARIAAT Daphne Bunskoek, MUZIEKBURO Daphne Bunskoek, MUZIEKBUREAU Daphne Bunskoek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daphne Bunskoek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daphne Bunskoek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daphne Bunskoek.

 

Offerte Daphne Bunskoek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag