Lodewijk Hoekstra

Eigenschappen Lodewijk Hoekstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Lodewijk Hoekstra boeken?

Lodewijk Hoekstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lodewijk Hoekstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lodewijk Hoekstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lodewijk Hoekstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lodewijk Hoekstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lodewijk Hoekstra

Samen met presentatrice Corine Boon en klusexpert Thomas Verhoef is tuinman Lodewijk Hoekstra het gezicht van het populaire tv-magazine Eigen Huis & Tuin. Hij is bovendien als weinig anderen in staat om trends, tips en trucs op tuingebied aan te dragen. Handig, zeker nu de lente in aantocht is…. Dat Lodewijk Hoekstra groene vingers heeft hoeft geen betoog. Op zijn curriculum vitae komt het woord ‘groen’ veelvuldig voor en naast een zijsprong in studie (HBO Business Management) en professie (een eigen boekingskantoor voor d. j. ’s en muzikanten) is hij al jarenlang als tuinman werkzaam. Hij voelt zich als teamgenoot van ‘Eigen Huis & Tuin’ dan ook als een vis in het water. “Ik ben er heel toevallig en via via ingerold, maar ik vind het geweldig om te doen. Het is zo’n leuk programma om te maken. Het is een geweldig team en er is ruimte om veel aandacht te besteden aan de uitvoering van de verschillende onderwerpen. ”

Lodewijk Hoekstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lodewijk Hoekstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lodewijk Hoekstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lodewijk Hoekstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Lodewijk Hoekstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lodewijk Hoekstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lodewijk Hoekstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lodewijk Hoekstra checken, een gratis optie plaatsen op Lodewijk Hoekstra en de boeking(en) van Lodewijk Hoekstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lodewijk Hoekstra, BOEKINGSBUREAU Lodewijk Hoekstra, BOEKINGSBURO Lodewijk Hoekstra, ENTERTAINMENTBUREAU Lodewijk Hoekstra, ENTERTAINMENTBURO Lodewijk Hoekstra, ARTIESTENBUREAU Lodewijk Hoekstra, BOEKINGSKANTOOR Lodewijk Hoekstra, IMPRESARIAAT Lodewijk Hoekstra, MUZIEKBURO Lodewijk Hoekstra, MUZIEKBUREAU Lodewijk Hoekstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lodewijk Hoekstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lodewijk Hoekstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lodewijk Hoekstra.

 

Offerte Lodewijk Hoekstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag