Youri Mulder

Eigenschappen Youri Mulder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Youri Mulder boeken?

Youri Mulder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Youri Mulder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Youri Mulder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Youri Mulder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Youri Mulder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Youri Mulder

Youri Mulder (Brussel, 23 maart 1969) is een Nederlandse oud-voetballer en voetbalanalist. Hij is de zoon van oud-voetballer, schrijver en columnist Jan Mulder. Youri Mulder kwam in het seizoen 1990/1991 bij FC Twente. Aanvankelijk als speler voor de breedte, veroverde hij al snel een plek in de basis. Door zijn eigen kwaliteiten wist hij al snel het etiket ‘zoon van. . .’ van zich af te schudden. In het eerste seizoen speelde hij 28 wedstrijden en wist 6 keer te scoren. In zijn tweede seizoen viel vooral de samenwerking met Ronald de Boer op. Youri Mulder speelde 33 wedstrijden en scoorde dat seizoen maar liefst 18 keer. Het seizoen 92/93 werd het laatste seizoen bij FC Twente. Door een blessure speelde hij slechts 11 wedstrijden en scoorde in dat seizoen 3 maal. In de zomerstop volgde zijn transfer naar Schalke 04. Daar speelde hij 9 seizoenen en wist in het totaal 31 keer te scoren. Mulder was echter vaak geblesseerd. Youri Mulder kwam negen keer uit voor Oranje en scoorde daarbij drie keer. Het belangrijkste doelpunt was dat tegen Wit-Rusland in 1995, waarmee hij Oranje in de race hield voor kwalificatie voor het EK 1996. Mulder maakte onderdeel uit van de selectie voor dat eindtoernooi. In 2002 stopte hij met voetballen. Hij was nog een jaar actief voor De Tubanters uit Enschede, zijn huidige (2005) woonplaats. Tegenwoordig is hij voetbalanalist bij Studio Sport en vaste deelnemer aan het programma Studio Voetbal, beide van de NOS.

Youri Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Youri Mulder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Youri Mulder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Youri Mulder en de eventuele overige kosten om een optreden van Youri Mulder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Youri Mulder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Youri Mulder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Youri Mulder checken, een gratis optie plaatsen op Youri Mulder en de boeking(en) van Youri Mulder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Youri Mulder, BOEKINGSBUREAU Youri Mulder, BOEKINGSBURO Youri Mulder, ENTERTAINMENTBUREAU Youri Mulder, ENTERTAINMENTBURO Youri Mulder, ARTIESTENBUREAU Youri Mulder, BOEKINGSKANTOOR Youri Mulder, IMPRESARIAAT Youri Mulder, MUZIEKBURO Youri Mulder, MUZIEKBUREAU Youri Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Youri Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Youri Mulder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Youri Mulder.

 

Offerte Youri Mulder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag