Danny Rook

Eigenschappen Danny Rook boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Danny Rook boeken?

Danny Rook boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Rook.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Rook.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Rook ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Rook plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Danny Rook

Na verschillende acteer- zang- en presentatiecursussen krijgt Danny Rook (1971) de kans om op televisie te komen met het programma ‘Club Veronica’. In dit populaire jongerenprogramma speelt hij komische sketches en ziet het publiek meteen één van Danny’s beste kanten. Echt populair wordt Danny met ‘NOW tv’ waarin hij zich uit kan leven met het typetje Tilly van Broekhuyse. Danny’s acteertalenten kan hij vervolens ten toon spreiden in series als ‘Zeg ‘ns AA’, de KRO-serie ‘Loods 6’, ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘In de Vlaamsche Pot’. Ook als presentator doet Danny het goed. Hij presenteert jongerenprogramma’s als de ‘Mega Top 50’, ‘Xenomania’, ‘Megafestatie’, ‘Trexx’ en ‘Last Call’. Danny bewijst zichzelf als echte matchmaker in het liefdesprogramma ‘Ticket to love’ en in ‘Chat choice’, waarin hij samen met Tatum Dagelet het land doorkruist om een goede ‘match’ te vinden. Duizendpoot Danny Rook staat niet alleen voor de camera, maar ook op de planken als musicalster. In 1996-1997 speelt hij de rol van Karel in de musical ‘Per(r)ongeluk’ van Jos Brink en Frank Sanders. Hij is de alternate van Tony Neef in de musical ‘Chicago’ en in ‘Saturday Night Fever’. In de musical ‘Hamelen’, gebaseerd op het legendarische kinderprogramma uit de jaren zeventig, speelde Danny de rol van Prins Tor/Rekenmeester Spicht. Dat Danny een echte ‘survivor’ is, bewees hij in het programma ‘Bobo’s in de bush’. Danny Rook won deze uitputtingsslag in de Maleisische jungle en versloeg negen andere bekende Nederlanders.  

Danny Rook boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Rook.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Rook, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Rook en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Rook mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Rook.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Rook. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Rook checken, een gratis optie plaatsen op Danny Rook en de boeking(en) van Danny Rook voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Rook, BOEKINGSBUREAU Danny Rook, BOEKINGSBURO Danny Rook, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Rook, ENTERTAINMENTBURO Danny Rook, ARTIESTENBUREAU Danny Rook, BOEKINGSKANTOOR Danny Rook, IMPRESARIAAT Danny Rook, MUZIEKBURO Danny Rook, MUZIEKBUREAU Danny Rook, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Rook, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Rook, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Rook.

 

Offerte Danny Rook aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag