Plaatshouder

Eigenschappen Mevrouw van der Putten – funcooking boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Mevrouw van der Putten – funcooking boeken?

Mevrouw van der Putten – funcooking boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mevrouw van der Putten – funcooking.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mevrouw van der Putten – funcooking.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mevrouw van der Putten – funcooking ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mevrouw van der Putten – funcooking plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mevrouw van der Putten – funcooking

Lies van der Heijden speelt met veel overtuiging de rol van Mevrouw van der Putten. Zij studeerde in 1990 af aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht, afdeling Theater en Drama. Tweeduizend optredens in binnen- en buitenland maken haar tot een ervaren actrice. De creatie Mevrouw van der Putten is inmiddels legendarisch.
Met de creatie van Mevrouw van der Putten combineert Lies het acteurschap met haar grote passie voor koken. Dat zij de kneepjes van de fijne keuken verstaat, bewijst de lijst van workshops, cursussen en masterclasses die zij volgde.
Mevrouw van der Putten – een ijzersterke creatie – is een door de wol geverfd demonstratice van kookattributen. Of het nu om een nieuwe blender of bakoven gaat, om kruidenkaas of een nieuwe visfond, Mevrouw van der Putten weet met haar gevatte humor de aandacht van alle bezoekers te trekken en vast te houden.
Wat zijn de geheime ingredienten van Mevrouw van der Putten? Dat is de unieke combinatie van humor, acteertalent, mensenkennis én liefde voor koken. Daarmee slaat zij een brug tussen succesvol entertainment en effectieve productpresentatie.
Mevrouw van der Putten is nieuwsgierig en neemt geen blad voor de mond, maar slaat wel de juiste toon aan. Met haar doortastendheid weet zij de nieuwsgierigheid van haar publiek te prikkelen én haar product overtuigend te presenteren. Haar presentatie is professioneel en van hoge kwaliteit.
 

Mevrouw van der Putten – funcooking boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mevrouw van der Putten – funcooking.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mevrouw van der Putten – funcooking, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mevrouw van der Putten – funcooking en de eventuele overige kosten om een optreden van Mevrouw van der Putten – funcooking mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mevrouw van der Putten – funcooking.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mevrouw van der Putten – funcooking. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mevrouw van der Putten – funcooking checken, een gratis optie plaatsen op Mevrouw van der Putten – funcooking en de boeking(en) van Mevrouw van der Putten – funcooking voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mevrouw van der Putten – funcooking, BOEKINGSBUREAU Mevrouw van der Putten – funcooking, BOEKINGSBURO Mevrouw van der Putten – funcooking, ENTERTAINMENTBUREAU Mevrouw van der Putten – funcooking, ENTERTAINMENTBURO Mevrouw van der Putten – funcooking, ARTIESTENBUREAU Mevrouw van der Putten – funcooking, BOEKINGSKANTOOR Mevrouw van der Putten – funcooking, IMPRESARIAAT Mevrouw van der Putten – funcooking, MUZIEKBURO Mevrouw van der Putten – funcooking, MUZIEKBUREAU Mevrouw van der Putten – funcooking, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mevrouw van der Putten – funcooking, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mevrouw van der Putten – funcooking, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mevrouw van der Putten – funcooking.

 

Offerte Mevrouw van der Putten – funcooking aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag