Plaatshouder

Eigenschappen Chiel van Praag boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur

Chiel van Praag boeken?

Chiel van Praag boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chiel van Praag.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chiel van Praag.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chiel van Praag ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chiel van Praag plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chiel van Praag

Als TV-presentator is Chiel vooral te zien bij RTL-4. Voor deze commerciële omroep presenteert hij o. a. de programma’s, ‘Nederland Muziekland’, ‘Superscore’, ‘Koffietijd’ en momenteel wekelijks ‘Het Staatslot op locatie’. Chiel van Praag werd op 20 mei 1949, als zoon van de bekende zanger Max van Praag, in Amsterdam geboren. Al op zeer jonge leeftijd speelde hij met een oude koffergrammofoon ‘radiootje’. Daar bleef het niet bij. In verband met zijn werk had Max van Praag als één van de eersten een bandapparaat. Uiteraard werden daar radio programma’s mee opgenomen. Daarmee was de basis voor de carrière van Chiel in feite gelegd. In 1969 vroeg iemand van de AVRO hem om een screentest te doen voor het televisie programma ‘Doebidoe’. De voorloper van ‘Top Pop’ werd door Chiel van 1969 tot en met 1971 gepresenteerd. Van 1969 tot en met 1982 werkte Chiel full-time bij zijn vader in de grammofoonplatenzaak. Daarnaast maakte hij radio programma’s op Hilversum 3 voor de NCRV. Later werkte hij mee aan het Hilversum 2 programma ‘Rozegeur en Prikkeldraad’. In 1977 begon Chiel, naast zijn werk in de platenzaak van zijn vader, bij de ‘Veronica Drive In Show’. Toen duidelijk werd dat Veronica de B-status zou krijgen vroeg Lex Harding hem in 1982 in vaste dienst bij Veronica te komen. Bij Veronica heeft Chiel de volgende werkzaamheden verricht: Programmaleider radio, vertegenwoordiger van Veronica in diverse NOS colleges, presentatie radio (‘Nederland Muziekland’), presentatie televisie (o. a. ‘Superchamps’, ‘Nederland Muziekland’, ‘Staatsloterijshow’ onderdeel ‘het Thuiskoppel’, ‘Camel Trophy’). Tevens vertegenwoordigde hij de NOS in twee EBU commissies. In 1990 zette Chiel van Praag zijn vaste dienstverband met Veronica om in een free-lance overeenkomst. Chiel van Praag is vanaf september 1994 tot 14 september 1996 werkzaam geweest bij Radio 10, waar hij iedere dag een ochtendprogramma presenteerde van 07. 00 tot 10. 00 uur (‘Hits in de Spits’).

Chiel van Praag boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chiel van Praag.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chiel van Praag, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chiel van Praag en de eventuele overige kosten om een optreden van Chiel van Praag mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chiel van Praag.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chiel van Praag. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chiel van Praag checken, een gratis optie plaatsen op Chiel van Praag en de boeking(en) van Chiel van Praag voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chiel van Praag, BOEKINGSBUREAU Chiel van Praag, BOEKINGSBURO Chiel van Praag, ENTERTAINMENTBUREAU Chiel van Praag, ENTERTAINMENTBURO Chiel van Praag, ARTIESTENBUREAU Chiel van Praag, BOEKINGSKANTOOR Chiel van Praag, IMPRESARIAAT Chiel van Praag, MUZIEKBURO Chiel van Praag, MUZIEKBUREAU Chiel van Praag, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chiel van Praag, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chiel van Praag, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chiel van Praag.

 

Offerte Chiel van Praag aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag