Cindy Pielstroom

Eigenschappen Cindy Pielstroom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Cindy Pielstroom boeken?

Cindy Pielstroom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cindy Pielstroom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cindy Pielstroom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cindy Pielstroom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cindy Pielstroom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cindy Pielstroom

Cindy Paulina Pielstroom wordt op 3 augustus 1970 geboren in Amsterdam. Na de Mavo, Havo en het VWO volgt zij diverse computercursussen en toneelworkshops bij o.a. Ruud van Hemert en Joe Weston. Op haar 21e wordt zij door Euromodel, haar buro in Amsterdam, gevraagd naar Barcelona af te reizen. Cindy Pielstroom wordt een veelgevraagd model en werkt in diverse landen als Italië, Griekenland en Duitsland. Ook doet Cindy een aantal commercials, onder andere voor Amstel bier (Griekenland), Natrena en Sanex (Spanje).
In 1996 begint haar televisie carrière bij RTL4 als zij door het Nederlands publiek wordt gekozen als nieuwe assistente van Hans van der Togt in het programma Rad Van Fortuin. Tegelijkertijd werkt Cindy in de productie en op de redactie van Veronica’s Call TV waar zij later ook presenteert en meer dan 600 uur live televisie maakt.
Na het Rad van Fortuin wordt Cindy omroepster bij Veronica. Als snel volgt de presentatie van programma’s als ‘De Digitale Revolutie’, ‘Vips’, ‘City Report’, ‘Gameforce One’ en ‘Yorkiddin’ (het jeugdblok van Yorin, waar ze o.a @cindy’s presenteert). Voor het merendeel van deze programma’s werkt Cindy ook als redactrice.
Op 31 december 2002 stopt de zender met Yorkiddin. Als gevolg daarvan neemt Cindy ontslag bij Yorin als omroepster en richt zich volledig op haar bedrijf Connecting People. Het bedrijf Connecting People (opgericht in 1999) is gespecialiseerd in het schrijven van PR en Marketing concepten voor feesten, tentoonstellingen, evenementen, clubs, festivals en programma’s. Een aantal voorbeelden: @cindy’s (tv programma voor kinderen rond de 12 jaar, ism Tribune A), het Uitbal (slotfeest van de Uitmarkt), Synergie (een tentoonstelling van 5 verschillenden kunstvormen), Yorin to Amnesty (2 televisieprogramma’s t.b.v. Amnesty International, eigen initiatief en uitgevoerd i.s.m. Black Hole Sun Productions), PR OneMen can make a difference (postercampagne met de BN-ers), Made-By (visuals TMF Awards), Point Viktor (interactief reisprogramma voor breedbandinternet voor Jamby), Grenzeloos (interactief programma voor TMF), Notspopup, om de hulporganisatie NOTS te lanceren en werkt zij regelmatig samen met Brunotti en Stonehouse (Apple).
In 2003 is Cindy mede oprichtster van Globalogical Foundation. Een stichting ter bevordering van bewustwording van wereldproblemen. Vanuit deze stichting wordt op 16 oktober 2004 de campagne Globalcious gelanceerd (een samenwerking met MTV en oxfam/NOVIB). Cindy Pielstroom schrijft de concepten en acties geeft leiding aan de vrijwilligers en werknemers.
Zowel Globalicious als Connecting People blijken zeer succesvol in 2005. Door Vrij Nederland wordt Cindy het icoon van het nieuwe engagement genoemd, ook in de Volkskrant verschijnt een positief artikel. Het NRC blijft in de eerste instantie achter maar moet later ook toegeven dat, door de manier waarop Cindy haar campagne voert, jongeren de volgende keer wél begrijpen wat de millenniumdoelen zijn als daar over wordt gesproken door de politiek. Cindy geeft ook lezingen aan universiteiten en op bijeenkomsten van Ministeries en Ontwikkelingorganisaties.
Naast alle werkzaamheden is Cindy Pielstroom ook stemacteur, zo heeft ze diverse commercials en promotie campagnes ingesproken. Ze deed ook de voice over voor City Report en de Digitale Revolutie.
Haar hobby’s zijn schilderen en ontwerpen van meubilair. Dit resulteerde in het ontwerp van een restaurant in Nijkerk waarvoor Cindy de leestafel, een bar en de lampen ontwierp.
In 2006 gaat Cindy verder met Globalicious en Oxfam/Novib. Connecting People is bezig met het opzetten van een magazine en tv programma’s. Daarnaast is er een ontwerper aangesteld die de Connecting People, Fair Trade, kledinglijn met Cindy gaat ontwerpen.
,,Ik ben een erg gelukkig mens. 2005 was in alle opzichten heerlijk. Ik hoop dat ik dit met, natuurlijk mijn collega’s, vol kan houden in 2006. Aan ons enthousiasme zal het niet liggen. Zowel met Globalicious als met Connecting People willen we de wereld wat mooier kleuren. Als je daar volledig achter staat, lukt dat ook.

Cindy Pielstroom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cindy Pielstroom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cindy Pielstroom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cindy Pielstroom en de eventuele overige kosten om een optreden van Cindy Pielstroom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cindy Pielstroom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cindy Pielstroom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cindy Pielstroom checken, een gratis optie plaatsen op Cindy Pielstroom en de boeking(en) van Cindy Pielstroom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cindy Pielstroom, BOEKINGSBUREAU Cindy Pielstroom, BOEKINGSBURO Cindy Pielstroom, ENTERTAINMENTBUREAU Cindy Pielstroom, ENTERTAINMENTBURO Cindy Pielstroom, ARTIESTENBUREAU Cindy Pielstroom, BOEKINGSKANTOOR Cindy Pielstroom, IMPRESARIAAT Cindy Pielstroom, MUZIEKBURO Cindy Pielstroom, MUZIEKBUREAU Cindy Pielstroom, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cindy Pielstroom, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cindy Pielstroom, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cindy Pielstroom.

 

Offerte Cindy Pielstroom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag