Plaatshouder

Eigenschappen Sybrand Niessen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur

Sybrand Niessen boeken?

Sybrand Niessen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sybrand Niessen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sybrand Niessen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sybrand Niessen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sybrand Niessen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sybrand Niessen

Sybrand Niessen groeide op onder de rook van Utrecht, en bracht in de Domstad zijn studententijd door. In deze periode verdiende hij aan straattheater en organiseerde hij grote feesten.
Na zijn studiebedacht Sybrand zelf een format voor een televisieprogramma. De VARA zag echter meer in het talent van Niessen dan in het idee. Hij ging deel uitmaken van de redacties van Hanneke Kappen en Sonja Barend waar Sybrand het televisievak van achter de camera leerde kennen.
Begin jaren 90kwam Sybrand Niessen bij de KRO terecht. Na verloop van tijd verschoof zijn werkplek van achter naar voor de camera. Hij presenteerde de geruchtmakende serie Backstage over het wel en wee van bekende Nederlanders. Ook presenteerde hij het jongerenprogramma ‘Lieverdjes’ en volgden ‘Ander Afrika’, Wie-o-wie’ met Manuela Kemp, een aantal seizoenen Waku Waku, en het laatste seizoen ‘ASO-show’.
In 2000maakte hij de overstap naar RTL-4 waar hij gastheer was van ‘Koffietijd’. Sinds die tijd maakt hij het succesvolle programma ‘Spookhuis’. Ook presenteert hij het programma ‘Gevonden geld’. Momenteel is Sybrand presentator van het veelbekeken programma ‘TV Makelaar’, samen met Sylvana Simons.
De veelzijdigheid aan programma’ssymboliseert het karakter van Sybrand: breed geïnteresseerd en er altijd op uit om het een groot publiek naar de zin te maken. Sybrand is een intelligente en betrokken gastheer voorzien van een hoog entertainment gehalte.

Sybrand Niessen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sybrand Niessen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sybrand Niessen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sybrand Niessen en de eventuele overige kosten om een optreden van Sybrand Niessen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sybrand Niessen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sybrand Niessen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sybrand Niessen checken, een gratis optie plaatsen op Sybrand Niessen en de boeking(en) van Sybrand Niessen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sybrand Niessen, BOEKINGSBUREAU Sybrand Niessen, BOEKINGSBURO Sybrand Niessen, ENTERTAINMENTBUREAU Sybrand Niessen, ENTERTAINMENTBURO Sybrand Niessen, ARTIESTENBUREAU Sybrand Niessen, BOEKINGSKANTOOR Sybrand Niessen, IMPRESARIAAT Sybrand Niessen, MUZIEKBURO Sybrand Niessen, MUZIEKBUREAU Sybrand Niessen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sybrand Niessen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sybrand Niessen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sybrand Niessen.

 

Offerte Sybrand Niessen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag