Chantal Janzen

Eigenschappen Chantal Janzen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Chantal Janzen boeken?

Chantal Janzen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chantal Janzen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chantal Janzen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chantal Janzen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chantal Janzen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chantal Janzen

Chantal Janzen is een multitalent die op alle terreinen goed inzetbaar is. Ze is fris, goedlachs en scherpzinnig. Als presentatrice weet Chantal Janzen precies datgene te geven waardoor een evenement onvergetelijk wordt.Bijzonderheden
In 2002 ontvangt Chantal Janzen de aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent: de Soetelieve Beurs. In hetzelfde jaar wint zij de John Kraaijkamp Musical Award in de categorie ‘Aanstormend Vrouwelijk Talent’ voor haar hoofdrol in Saturday Night Fever. In 2005 wint zij de Award voor ‘Beste Vrouwelijke Bijrol’ in Crazy For You.

Chantal Janzen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chantal Janzen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chantal Janzen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chantal Janzen en de eventuele overige kosten om een optreden van Chantal Janzen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chantal Janzen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chantal Janzen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chantal Janzen checken, een gratis optie plaatsen op Chantal Janzen en de boeking(en) van Chantal Janzen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chantal Janzen, BOEKINGSBUREAU Chantal Janzen, BOEKINGSBURO Chantal Janzen, ENTERTAINMENTBUREAU Chantal Janzen, ENTERTAINMENTBURO Chantal Janzen, ARTIESTENBUREAU Chantal Janzen, BOEKINGSKANTOOR Chantal Janzen, IMPRESARIAAT Chantal Janzen, MUZIEKBURO Chantal Janzen, MUZIEKBUREAU Chantal Janzen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chantal Janzen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chantal Janzen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chantal Janzen.

 

Offerte Chantal Janzen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag