Gigi Ravelli

Eigenschappen Gigi Ravelli boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.

Gigi Ravelli boeken?

Gigi Ravelli boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gigi Ravelli.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gigi Ravelli.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gigi Ravelli ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gigi Ravelli plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gigi Ravelli

Gigi Ravelli vertolkt vanaf april de rol van ‘Lorena’ als dochter van ‘Rosa’ in Goede Tijden Slechte Tijden. Het is niemand ontgaan dat haar rol een verrassende aanwinst is in het ijzersterke format van Goede Tijden Slechte Tijden. In 2006 maakt ze haar TV debuut als belspelpresentatrice. Haar enthousiasme, inlevingsvermogen en reiservaring maakt Gigi uiterst geschikt voor werkzaamheden als (co-) presentatrice of gastvrouw op evenementen en congressen. De reislustige Gigi heeft Europa al eens met een busje verkend. Landen buiten Europa door haar bezocht zijn bijvoorbeeld Zimbabwe, Venezuela en Nigeria.

Gigi Ravelli boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gigi Ravelli.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gigi Ravelli, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gigi Ravelli en de eventuele overige kosten om een optreden van Gigi Ravelli mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gigi Ravelli.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gigi Ravelli. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gigi Ravelli checken, een gratis optie plaatsen op Gigi Ravelli en de boeking(en) van Gigi Ravelli voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gigi Ravelli, BOEKINGSBUREAU Gigi Ravelli, BOEKINGSBURO Gigi Ravelli, ENTERTAINMENTBUREAU Gigi Ravelli, ENTERTAINMENTBURO Gigi Ravelli, ARTIESTENBUREAU Gigi Ravelli, BOEKINGSKANTOOR Gigi Ravelli, IMPRESARIAAT Gigi Ravelli, MUZIEKBURO Gigi Ravelli, MUZIEKBUREAU Gigi Ravelli, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gigi Ravelli, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gigi Ravelli, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gigi Ravelli.

 

Offerte Gigi Ravelli aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag