Pieter Kok boeken

Eigenschappen Pieter Kok boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Pieter Kok boeken?

Pieter Kok boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pieter Kok.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pieter Kok.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pieter Kok ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pieter Kok plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pieter Kok

Muziek- en radiofreak die van lekker eten houdt: zo stond Pieter Kok (1980) bij vrienden en collega’s bekend toen hij 12 jaar geleden zijn radio carrière startte.

Terwijl hij gestaag bouwde aan die succesvolle radio carrière bij de publieke omroep – jarenlang was hij producer en sidekick van Gerard Ekdom – ontwikkelde hij zich tevens tot een begenadigd (hobby)kok.

Inmiddels wordt hij door zijn culinaire netwerk ook wel getypeerd als de foodie die ooit iets bij de radio deed; hij timmert aan de weg als culinaire professional met een scherpe focus op zelfbedachte recepturen, gemaakt met eerlijke, duurzame en lokale ingrediënten.

Wat hij het liefste doet? Koken voor zijn vrienden en familie, en samen met hen onthaasten.

Pieter woont met zijn twee kinderen, vrouw en hond in een monumentaal Zaans Koopmanshuis in Westzaan waar hij – als hij niet aan het werk en aan het klussen is – in zijn keuken te vinden is om nieuwe recepten te proberen.

Sinds begin december 2018 is Pieter een van de vaste koks het succesvolle RTL4 televisieprogramma Koffietijd. Een geweldige volgende stap richting de toekomst.

Pieter is op evenementen en bedrijfsfeesten te boeken voor:

  • Kook- of bakworkshops
  • Kookdemontraties
  • Kookmasterclasses
  • MC of dagvoorzitter evenementen
  • Motivational speaker

Pieter Kok boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pieter Kok, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pieter Kok.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pieter Kok. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pieter Kok checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Pieter Kok aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag