24Kitchen Chefs

Eigenschappen 24Kitchen Chefs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

24Kitchen Chefs boeken?

24Kitchen Chefs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 24Kitchen Chefs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 24Kitchen Chefs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 24Kitchen Chefs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 24Kitchen Chefs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van 24Kitchen Chefs

Extra informatie 24Kitchen Chefs

Per heden zijn de bekende tv-koks van 24Kitchen te boeken voor o.a.
kookdemo’s en cookingshows, proeverijen en workshops, signeersessies van kookboeken, receptenwedstrijden en bezoekersprijsvragen, meet & greets, kookvragen uurtje, keukentips & foodfacts, CupCakes Cup, e.v.a.
Informeer ook naar de culinaire mogelijkheden om 24Kitchen Events te laten koken op uw personeelsfeest, event, in uw winkelcentrum of bijvoorbeeld in uw pop-up store!
24Kitchen is de snelst groeiende digitale foodzender van Nederland met vierentwintig uur per dag programma’s over alles dat met food te maken heeft.Maar 24Kitchen is meer dan alleen een televisiezender: op internet vindt u een uitgebreid platform met daarin een gigantische receptendatabase, videorecepten, tips, nieuws, informatie en meer. Verder brengt 24Kitchen vier keer per jaar een digitaal magazine vol inspiratie uit; is er een wekelijkse nieuwsbrief; en ontvangt u via een mobiele applicatie dagelijks een nieuw recept voor een gezonde maaltijd. 24Kitchen probeert Nederland op verschillende manieren te overtuigen van de boodschap: (h)eerlijk eten is voor iedereen! 

24Kitchen Chefs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 24Kitchen Chefs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 24Kitchen Chefs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 24Kitchen Chefs en de eventuele overige kosten om een optreden van 24Kitchen Chefs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 24Kitchen Chefs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 24Kitchen Chefs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 24Kitchen Chefs checken, een gratis optie plaatsen op 24Kitchen Chefs en de boeking(en) van 24Kitchen Chefs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT 24Kitchen Chefs, BOEKINGSBUREAU 24Kitchen Chefs, BOEKINGSBURO 24Kitchen Chefs, ENTERTAINMENTBUREAU 24Kitchen Chefs, ENTERTAINMENTBURO 24Kitchen Chefs, ARTIESTENBUREAU 24Kitchen Chefs, BOEKINGSKANTOOR 24Kitchen Chefs, IMPRESARIAAT 24Kitchen Chefs, MUZIEKBURO 24Kitchen Chefs, MUZIEKBUREAU 24Kitchen Chefs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU 24Kitchen Chefs, ARTIESTENBOEKINGSBURO 24Kitchen Chefs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR 24Kitchen Chefs.

 

Offerte 24Kitchen Chefs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag