Edwin Rutten

Eigenschappen Edwin Rutten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Edwin Rutten boeken?

Edwin Rutten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Rutten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edwin Rutten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edwin Rutten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Rutten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edwin Rutten

Interactie is het sleutelwoord voor Edwin Rutten bij activiteiten voor bedrijven en organisaties. Hij is actief bij congressen en bijeenkomsten en kan een rol spelen bij veranderingsprocessen, communicatie en reclame. Rutten werkt toe naar een tevoren vastgesteld doel. Ernst en humor wisselen elkaar af, humor in de betekenis van relativering. Deze afwisseling is een voorwaarde voor een effectieve overdracht. Muzikale ondersteuning is een mogelijkheid: van pianist tot een compleet orkest. Voor ieder optreden bereidt hij zich grondig voor, zodat de situatie van het betrokken bedrijf of de organisatie centraal staat. Hij put daarbij uit zijn kennis van de sociale en bedrijfspsychologie en zijn ervaringen in de praktijk: hij schreef marktonderzoeksrapporten, leidde consumerpanels, volgde mediatraining, werkte bij een reclamebureau en maakte informatieve televisie. Daarnaast maakt hij gebruik van zijn jarenlange ervaring in het theater, bij radio en televisie en als zanger en conservatoriumdocent.

Edwin Rutten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edwin Rutten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edwin Rutten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edwin Rutten en de eventuele overige kosten om een optreden van Edwin Rutten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edwin Rutten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edwin Rutten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edwin Rutten checken, een gratis optie plaatsen op Edwin Rutten en de boeking(en) van Edwin Rutten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edwin Rutten, BOEKINGSBUREAU Edwin Rutten, BOEKINGSBURO Edwin Rutten, ENTERTAINMENTBUREAU Edwin Rutten, ENTERTAINMENTBURO Edwin Rutten, ARTIESTENBUREAU Edwin Rutten, BOEKINGSKANTOOR Edwin Rutten, IMPRESARIAAT Edwin Rutten, MUZIEKBURO Edwin Rutten, MUZIEKBUREAU Edwin Rutten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edwin Rutten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edwin Rutten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edwin Rutten.

 

Offerte Edwin Rutten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag