Beau van Erven Dorens

Eigenschappen Beau van Erven Dorens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Beau van Erven Dorens boeken?

Beau van Erven Dorens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Beau van Erven Dorens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Beau van Erven Dorens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Beau van Erven Dorens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Beau van Erven Dorens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens boeken: Beau van Erven Dorens (24 december 1970, Haarlem) gaat na het behalen van z’n Vwo-diploma studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hij doet maarliefst drie studies maar maakt er geen een af. Tijdens zijn studententijd is hij vooral bezig met schrijven, toneelspelen en muziek maken.
Hij schrijft van 1992 tot 1994 als redacteur voor het universiteitsblad Folia. Van 1996 tot 1998 is hij redacteur van het satirisch literair studentenweekblad Propria Cures. Hij publiceert artikelen en columns in diverse bladen, zoals Blvd, Sum, Amerika, De Groene Amsterdammer, Talkies, Algemeen Dagblad, Veronica Magazine en Nieuwe Revu.
Beau speelt in zijn studententijd in veel toneelstukken en musicals en probeert daarna naast zijn presentatiewerk op televisie ook zoveel mogelijk te acteren. Op televisie is hij te zien geweest in GTST, Onderweg naar Morgen, Baantjer, De Garage, TV7 en de VPRO-film De Zaak Braun. Meestal in de rol van de klassieke bal of als zichzelf. Februari 2001 maakt hij zijn debuut op het witte doek in de film Ik Ook Van Jou (naar het boek van Ronald Giphart, onder regie van Ruud van Hemert). Voor deze film moet hij maar liefst 16 kilo aankomen.
Behalve als radiopresentator is Beau vanaf september 1998 met het programma Alles voor de Kijkcijfers bij RTL 4 voor het eerst als tv-presentator te zien. Vanaf oktober datzelfde jaar presenteert hij met Minoesch Jorissen RTL Live. Na twee seizoenen stapt hij over naar Veronica, waar hij met Esther Duller Big Brother 2 presenteert. Januari 2001 komt hij op de buis met Over de Balk, waar hijzelf weinig aan vindt, maar waardoor hij in maart en april Beaulywood mag maken, zijn eigen verzinsel. De vier Beaulywood-uitzendingen bereikten geen groot publiek, maar zijn volgens Beau het leukste en beste wat hij op televisie heeft gedaan.

Beau van Erven Dorens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Beau van Erven Dorens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Beau van Erven Dorens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Beau van Erven Dorens en de eventuele overige kosten om een optreden van Beau van Erven Dorens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Beau van Erven Dorens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Beau van Erven Dorens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Beau van Erven Dorens checken, een gratis optie plaatsen op Beau van Erven Dorens en de boeking(en) van Beau van Erven Dorens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Beau van Erven Dorens, BOEKINGSBUREAU Beau van Erven Dorens, BOEKINGSBURO Beau van Erven Dorens, ENTERTAINMENTBUREAU Beau van Erven Dorens, ENTERTAINMENTBURO Beau van Erven Dorens, ARTIESTENBUREAU Beau van Erven Dorens, BOEKINGSKANTOOR Beau van Erven Dorens, IMPRESARIAAT Beau van Erven Dorens, MUZIEKBURO Beau van Erven Dorens, MUZIEKBUREAU Beau van Erven Dorens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Beau van Erven Dorens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Beau van Erven Dorens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Beau van Erven Dorens.

 

Offerte Beau van Erven Dorens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag