Ruud de Wild

Eigenschappen Ruud de Wild boeken

Prijs
v.a. 2.775
Tijdsduur
90 min.

Ruud de Wild boeken?

Ruud de Wild boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ruud de Wild.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ruud de Wild.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ruud de Wild ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ruud de Wild plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ruud de Wild

Ruud de Wild is bekend als radio-dj, kunstenaar en presentator. Iedere maandag t/m vrijdag is Ruud tussen 16.00 en 18.00 uur te horen met zijn eigen middagshow op NPO Radio 2: ‘De Wild In De Middag‘. Een programma dat je op een eigenzinnige, prikkelende en humoristische manier meeneemt in de waan van de dag. Eerder was Ruud te horen met middagprogramma’s op BNR, Radio 538, 3FM en Qmusic.

Zijn passie voor muziek brengt hem al op jonge leeftijd bij de radio. Assistent bij de AVRO is voor hem het opstapje naar een mooie carrière als Nederlands radio-dj. Een korte terugblik vertelt ons dat Ruud van assistent opklimt naar producer en al snel als dj aan de slag mag bij Hitradio, het huidige Radio 538. Zijn eerste eigen programma’s Wild in the Weekend en The Jungle worden vrijwel direct een succes.

Het blijft niet enkel bij radio en Ruud de Wild vindt ook zijn weg naar televisie. Dat begint eveneens bij muziekzender TMF en vanaf 1998 zien we hem als presentator voor BNN met programma’s als Top of the Pops. Een baan als 3FM radio-dj blijkt daar beter bij aan te sluiten en Ruud stapt over.

Na enkele jaren bij de publieke omroep keert hij terug naar Radio 538 en kort daarop presenteert hij samen met Bridget Maasland het populaire televisieprogramma Big Brother. Tussen 2007 en 2010 is hij samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen in Ruud de Wild in de Morgen, de ochtendshow van Qmusic.

Ruud de Wild boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ruud de Wild.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ruud de Wild, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ruud de Wild en de eventuele overige kosten om een optreden van Ruud de Wild mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ruud de Wild.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ruud de Wild. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ruud de Wild checken, een gratis optie plaatsen op Ruud de Wild en de boeking(en) van Ruud de Wild voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ruud de Wild, BOEKINGSBUREAU Ruud de Wild, BOEKINGSBURO Ruud de Wild.

Offerte Ruud de Wild aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag