Rudolph van Veen

Eigenschappen Rudolph van Veen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Exclusief

Rudolph van Veen boeken?

Rudolph van Veen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rudolph van Veen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rudolph van Veen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rudolph van Veen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rudolph van Veen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rudolph van Veen

Extra informatie Rudolph van Veen

Rudolph van Veen is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier. 18 jaar geleden begon zijn televisie carrière bij Life & Cooking waardoor hij bekendheid kreeg bij het grote publiek. Sindsdien is hij regelmatig te zien in verschillende programma’s. In 2011 stond hij mede aan de basis van de foodzender 24Kitchen waarvoor hij o.a. het eerste Nederlandse bakprogramma ‘Rudolph’s Bakery’ maakte (ruim 500 afleveringen).

Vanaf de lancering, begin januari 2018, is Rudolph betrokken bij het online gezondheidsplatform FoodFirst Network. Hij verzorgt hiervoor de video’s van voornamelijk gezonde recepten en gezondere bakrecepten.

Rudolph van Veen is een all round culinaire persoonlijkheid waarvan het plezier in zijn vak er vanaf spat!

Hij is een enthousiast verteller, spontaan en weet zijn culinaire kennis heel goed toegankelijk te maken voor een breed publiek.

U kunt Rudolph boeken voor deze inspiratie sessies voor grote en kleine groepen.

Rudolph is op evenementen en bedrijfsfeesten uiteraard ook in te zetten voor :

– Kookworkshops
– Kookdemontraties
– Kookmasterclasses
– Diners
– Productdemo’s

Rudolph van Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rudolph van Veen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rudolph van Veen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Rudolph van Veen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rudolph van Veen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag