DJ ACDA

Eigenschappen DJ ACDA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ ACDA boeken?

DJ ACDA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ ACDA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ ACDA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ ACDA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ ACDA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van DJ ACDA

Extra informatie DJ ACDA

FEMALE DJ ACDA (Leontien) is inmiddels onmisbaar in de hedendaagse DJ-scene. Ze is één van de bekendste vrouwelijke Nederlandse DJ’s en frontvrouw van het unieke live concept “Female Fusion”.

ACDA draaide op vele openbare events, o.a. in de Supperclub, Ahoy, Paradiso, Club ABE, Club AIR, Westerunie, Club Poema en vele andere locaties en festivals. Maar ook op besloten bedrijfsfeesten weet ze keer op keer te verrassen met haar dansbare tunes en sympathieke uitstraling.

ACDA zorgt voor een goede sfeer met haar tomeloze energie achter de DJ booth en haar veelzijdigheid in muziekkeuze. Muziekstijlen als: Lounge/Jazz, classics of opzwepende dance tracks passen zeker in haar straatje.

Deze dame ‘draait door’ waar andere ophouden, soms solo, maar vaak ook met haar vaste crew live muzikanten zoals: viool, percussie, sax en zang.

Interesse in DJ ACDA of haar dames-collectief Female Fusion?

DJ ACDA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ ACDA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ ACDA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ ACDA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ ACDA checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte DJ ACDA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag