Girls love djs boeken

Eigenschappen Girls love DJ’s boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Girls love DJ’s boeken?

Girls love DJ’s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Girls love DJ’s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Girls love DJ’s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Girls love DJ’s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Girls love DJ’s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Girls love DJ’s

Extra informatie Girls love DJ’s

Girls Love DJs is een gloednieuwe DJ / MC act die gegarandeerd een mindblowing set neerzet, die zelfs ervaren partycrowds laat smeken om meer. Wat meer dan 10 jaar geleden in de Supperclub begon als een klein feestje, groeide uit tot een grootse clubavond en bleek exact te zijn waar het Amsterdamse nachtleven naar smachtte.
Girls Love DJs is een gloednieuwe DJ / MC act die gegarandeerd een mindblowing set neerzet, die zelfs ervaren partycrowds laat smeken om meer. Wat meer dan 10 jaar geleden in de Supperclub begon als een klein feestje, groeide uit tot een grootse clubavond en bleek exact te zijn waar het Amsterdamse nachtleven naar smachtte.
De sfeer op de feestjes is zo uniek, dat er meer en meer vraag naar ontstond. De verslavende energie van het partypubliek in combinatie met de eclectische en speelse sets van de DJ’s smolten samen en creëerden één van de gekste clubavonden die Nederland ooit gezien heeft.
Mede om aan deze vraag tegemoet te komen hebben de heren nu een DJ en MC act gevormd. Deze act brengt de aanstekelijke en vrouwvriendlijke energie van het concept naar alle clubs en festivals. De act is geen reguliere DJ set, maar een show met ziel, geschiedenis en een met de hand gekozen tracklist vol populaire, herkenbare en ongetwijfelde hits! Deze hits gaan hand in hand met exclusieve bootlegs, remixes en materiaal van de Girls Love DJs zelf.
Girls Love DJs is een geoliede samenwerking van twee beruchte helden uit het nachtleven en voormalige resident supersterren op de feestjes uit Amsterdam: Rob Zwart & Ron Simpson. Zij staan 24 uur per dag paraat om je club op zijn kop te zetten, dus zorg ervoor dat je al hun sets, mixtapes, bootlegs en originals checkt op de muziek page!
En vergeet niet: Dit draait niet om de DJ, dit draait om jullie!

Girls love DJ’s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Girls love DJ’s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Girls love DJ’s en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Girls love DJ’s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Girls love DJ’s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag