Peter van den Hurk

Eigenschappen Peter van den Hurk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Peter van den Hurk boeken?

Peter van den Hurk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter van den Hurk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Peter van den Hurk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Peter van den Hurk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter van den Hurk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Peter van den Hurk

Peter van den Hurk is geboren op 4 oktober 1983. Al op 16-jarige leeftijd besloot Peter om bij de radio te gaan werken. Nadat Peter zich helemaal had uitgeleefd bij Radio Cranendonck, ging hij bij V. O. S. FM werken. Al snel was hij daar zes dagen per week te beluisteren. Peter wilde verder en solliciteerde bij Royaal FM waar hij vervolgens prime-time, 5 dagen per week een programma maakte. Na een paar jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In oktober 2002 klom Peter van den Hurk voor het eerst achter de microfoon van Decibel waar hij drie jaar heeft gewerkt. Peter zijn droom kwam uit toen hij in september 2005 kon beginnen bij Yorin FM. Hij begon daar op zaterdag en zondag van zes tot negen in de ochtend en op zondag van zes tot tien in de avond. Yorin FM werd Caz! en daar heeft Peter twee maanden het programma Peter Late Night gepresenteerd en op de zaterdagen de Download Top 50. Sinds 3 juli 2006 is Peter van maandag tot en met vrijdag te horen op Q-Music. Daarnaast draait Peter al jaren in populaire clubs en op grote evenementen. Ook is hij regelmatig te horen als voice-over in televisieprogramma’s en radiospots.

Peter van den Hurk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Peter van den Hurk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Peter van den Hurk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Peter van den Hurk en de eventuele overige kosten om een optreden van Peter van den Hurk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Peter van den Hurk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Peter van den Hurk checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Peter van den Hurk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Peter van den Hurk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag