MenCherry boeken

Eigenschappen Men & Cherry boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Men & Cherry boeken?

Men & Cherry boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Men & Cherry.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Men & Cherry.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Men & Cherry ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Men & Cherry plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Men & Cherry

Extra informatie Men & Cherry

Een perfecte mix van een dance georiënteerde DJ, een fantastische MC/Vocal, een knappe saxofonist en een energieke percussionist. Allen met een gezamenlijke passie: muziek! Het belangrijkste doel van Men and Cherry is om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Door elkaar te inspireren op het podium inspireren zij het publiek om helemaal los te gaan op de dansvloer. Dat is Men and Cherry.

Men & Cherry boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Men & Cherry, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Men & Cherry en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Men & Cherry.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Men & Cherry. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Men & Cherry aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag