Fijne Deuntjes boeken

Eigenschappen Fijne Deuntjes boeken

Prijs
Op aanvraag

Fijne Deuntjes boeken?

Fijne Deuntjes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fijne Deuntjes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fijne Deuntjes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fijne Deuntjes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fijne Deuntjes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Fijne Deuntjes

Extra informatie Fijne Deuntjes

Fijne Deuntjes brengt een scala aan vrolijke en herkenbare melodieën in een opzwepend hedendaags jasje. Bekende hits uit deze én de vorige eeuw mengen met de hedendaagse sound. Het resultaat: een reis door de tijd als een feest van herkenning. Fijne plaatjes met verrassende beats in combinatie met een vergeten maar heerlijk “Oooh Jaaa” -tje. Je waant je op een festival of op het strand, in het zand, met de zon op je hoofd. In hun eigen woorden “The Good Life”. Ze hebben niet de ambitie muzikaal de nieuwste te zijn, maar zeker wel de fijnste!

Fijne Deuntjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fijne Deuntjes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fijne Deuntjes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fijne Deuntjes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Fijne Deuntjes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag