Wicked Jazz Sounds DJ's

Eigenschappen Wicked Jazz Sounds DJ’s boeken

Prijs
v.a. 2.475
Tijdsduur
120-180 min.
Geluid
Exclusief

Wicked Jazz Sounds DJ’s boeken?

Wicked Jazz Sounds DJ’s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wicked Jazz Sounds DJ’s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wicked Jazz Sounds DJ’s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wicked Jazz Sounds DJ’s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wicked Jazz Sounds DJ’s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wicked Jazz Sounds DJ’s

Extra informatie Wicked Jazz Sounds DJ’s

Dit neusje van de zalm van de Amsterdamse funk/soul/jazzscene is zowel als DJ-collectief als live band niet te verslaan. Wicked Jazz Sounds DJ’s stonden al zeer succesvol op grote festivals als North Sea Jazz en Dance Valley. Ook steeds meer bedrijven weten de weg naar Wicked Jazz Sounds te vinden voor oa. bedrijfsfeesten.

Where jazz meets dance daar vind je Wicked Jazz Sounds. De vaste DJ’s brengen dé perfecte mix; de warmte van jazz wordt gecombineerd met de energie van hedendaagse dance muziek. De basis van het Wicked Jazz Sounds dj-collectief bestaat uit een DJ, vocaliste en een saxofonist.

Op verzoek, en afhankelijk van de gelegenheid en het beschikbare budget, is deze bezetting uit te breiden met extra muzikanten zoals een percussionist, blazer(s), gitarist en/of toetsenist. Dit collectief is bij uitstek geschikt voor besloten feestelijke- en zakelijke bedrijfsevenementen.

ABN AMRO, IBM, ING, Philips en vele andere bedrijven werden al eerder aangenaam muzikaal verrast. Altijd staan ze garant voor a dance with a smile 🙂

Wicked Jazz Sounds boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wicked Jazz Sounds DJ’s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wicked Jazz Sounds DJ’s en de eventuele overige kosten om een optreden van Wicked Jazz Sounds DJ’s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wicked Jazz Sounds DJ’s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wicked Jazz Sounds DJ’s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wicked Jazz Sounds DJ’s checken, een gratis optie plaatsen op Wicked Jazz Sounds DJ’s en de boeking(en) van Wicked Jazz Sounds DJ’s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wicked Jazz Sounds DJ’s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag