Upgreatz boeken

Eigenschappen UpgreatZ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Op aanvraag

UpgreatZ boeken?

UpgreatZ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van UpgreatZ.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van UpgreatZ.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van UpgreatZ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van UpgreatZ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van UpgreatZ

Extra informatie UpgreatZ

UpgreatZ brengt ongehoord goede versies van 70’s- en 80’s-klassiekers
De beste muziek uit de jaren ‘70 en ‘80 die klinkt alsof het gisteren is gemaakt.
UpgreatZ is een vernieuwend muziek-en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren ’70 en ’80. Een groot aantal belangrijke, bekende soul-, disco-, en jazz-classics zijn perfect opgepoetst, geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd om aan de standaard van de hedendaagse kwaliteit en trends te voldoen. Hierdoor ontstonden, nieuwe, nóg betere versies. DJ’s Florent Luyckx en André van der Heijden en VJ Remco Koenderman brengen dit concept naar de dansvloer.
Florent Luyckx: “Originele, oude analoge multitrack opnames van classic hits uit de jaren ’70 en ’80 zijn door de beste producers ter wereld met liefde en toewijding spoor voor spoor opgepoetst om daarna als een soort lego weer in elkaar gezet te worden volgens de spelregels van de dansvloer van vandaag. Het geeft de muziek een bepaalde dynamiek, een bepaalde ‘nieuwe’ energie. De combinatie van de productietechnieken van nu met de opnames van toen geeft dit waanzinnige effect.
Voor de video’s hebben we hetzelfde concept kunnen toepassen, want VJ Remco Koenderman voorziet alle muziek van eigen geproduceerde, unieke, bijzondere videocontent, die op schermen wordt getoond tijdens de show.”
De beste 70’s en 80’s nummers van artiesten zoals Aretha Franklin, Marvin Gaye, The Commodores en Michael Jackson die klinken alsof de artiesten live voor je op het podium staan. De setlist van UpgreatZ is uniek in Nederland en bevat een grote gevarieerde selectie van de allerbeste pop- en dancenummers die we al zo lang kennen, maar als je ze bij UpgreatZ hoort….ga je opnieuw in verwondering luisteren….

UpgreatZ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van UpgreatZ.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van UpgreatZ, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van UpgreatZ.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor UpgreatZ. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsenen de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte UpgreatZ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag