Silvan Stoet

Eigenschappen Silvan Stoet boeken

Prijs
v.a. 1.150
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Silvan Stoet boeken?

Silvan Stoet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Silvan Stoet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Silvan Stoet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Silvan Stoet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Silvan Stoet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Silvan Stoet

Silvan Stoet heeft door de jaren heen zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van presentatie en entertainment. Hij werkte elf jaar als publieksopwarmer bij tientallen grote tv-shows als Idols, Staatsloterij Show, Weekend Miljonairs en X-Factor. Sinds 1996 gaat hij al op pad voor de Radio Veronica Drive-in Show.

Daarnaast was Silvan Stoet vier keer resident DJ van het Holland Heineken House, tijdens de Olympische Spelen in Japan 1998, Australië 2000, Salt Lake City 2002 en Griekenland 2004.

Ook draaide hij in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 tijdens het Oud&Nieuw event op het Museumplein, de Dam en bij het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam voor de Staatsloterijshow. Hij werkte samen met Roel van Velzen, Marco Borsato en vele anderen.

Silvan verzorgde als DJ de events voor bedrijven als Eneco, de NS, KPMG, Pon Dealer, Hoogvliet, Mercedes Benz Nederland, Randstad enz. Daarnaast hoor je hem als DJ bij Radio Veronica.

“Als geen ander voelt Silvan Stoet de juiste sfeer aan en weet hij van elk evenement een ongekend succes te maken.”

Silvan Stoet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Silvan Stoet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Silvan Stoet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Silvan Stoet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Silvan Stoet checken, een gratis optie plaatsen op Silvan Stoet en de boeking(en) van Silvan Stoet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Silvan Stoet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag