DJ La Ona & The Funky Flavours

Eigenschappen DJ La Ona & The Funky Flavours boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 2 uur
Geluid
Op aanvraag

DJ La Ona & The Funky Flavours boeken?

DJ La Ona & The Funky Flavours boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ La Ona & The Funky Flavours.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ La Ona & The Funky Flavours.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ La Ona & The Funky Flavours ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ La Ona & The Funky Flavours plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ La Ona & The Funky Flavours

DJ La Ona & The Funky Flavours is een mooie combinatie. DJ La Ona is dé DJ-diva die tien keer het Gelredome aan het dansen kreeg tijdens het intro van Marco Borsato’s Symphonica in Rosso! Zij brengt de DJ-act naar een geheel nieuwe dimensie. De passie voor muziek straalt zodanig van haar af dat het publiek geen andere keus heeft, dan met haar mee gaan. La Ona is vol energie, danst en geniet van de platen die zij draait. Door haar jarenlange ervaring met publieks- en bedrijfsevenementen voor zeer uiteenlopende doelgroepen, voelt zij haarfijn aan met welke muziek zij de juiste sfeer maakt. In combinatie met The Funky Flavours gaat het dak eraf!

DJ La Ona & The Funky Flavours boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ La Ona & The Funky Flavours, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ La Ona & The Funky Flavours en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ La Ona & The Funky Flavours mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ La Ona & The Funky Flavours.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op DJ La Ona & The Funky Flavours en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte DJ La Ona & The Funky Flavours aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag