Corne-Klijn-en-Martin-Boer-boeken

Eigenschappen Corne Klijn en Martin Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
240 min.

Corne Klijn en Martin Boer boeken?

Corne Klijn en Martin Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Corne Klijn en Martin Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Corne Klijn en Martin Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Corne Klijn en Martin Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Corne Klijn en Martin Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Corne Klijn en Martin Boer

4 uur lang de beste Dance Classics ‘In the Mix’ op uw feest ? Dat kan ….
samen met Corné Klijn (NPO Radio 2) en Martin Boer (Producer 2 Brothers on the 4th Floor)

Corné Klijn is elke zaterdagavond op NPO Radio 2 te horen met zijn programma “The Soul Night” tussen 18.00 en 21.00 uur.

Martin Boer scoorde zijn eerste hit al op 17 jarige leeftijd als DJ:
De Fun Fun Mega Hit Mix (Nr. 5 in de Top 40) waarna hij in de Jaren 90 grote bekendheid genereerde als producer van “2 Brothers On The 4th Floor”
Daarnaast is Martin op 3 FM: Mixer van vele Dance Classics Party Mixes en 90’s / 00’s Request mixes voor de show van Corné Klijn.

De heren zijn als duo te boeken met de Dance Classics ‘In The Mixx’

Corné Klijn en Martin Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Corné Klijn en Martin Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Corné Klijn en Martin Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Corné Klijn en Martin Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Corné Klijn en Martin Boer checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Corne Klijn en Martin Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag