Top 40 pop quiz boeken

Eigenschappen Top 40 Pop Quiz boeken

Prijs
v.a. 1.200
Tijdsduur
180 min.

Top 40 Pop Quiz boeken?

Top 40 Pop Quiz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Top 40 Pop Quiz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Top 40 Pop Quiz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Top 40 Pop Quiz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Top 40 Pop Quiz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Top 40 Pop Quiz

Extra informatie Top 40 Pop Quiz

De Top 40 is al meer dan 50 jaar de toonaangevende hitlijst van Nederland.

De ‘Media Markt’ Top 40 elke vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur uitgezonden op Radio 538, presentatie door DJ Jeroen Nieuwenhuize.

Test nu jouw muziek kennis met de enige echte TOP 40 Popquiz

De Top 40 Popquiz is een 3 uur durende quiz waar het publiek centraal staat. In de quiz zie je op grote schermen leuke fragmenten uit de Top 40 van de afgelopen 50 Jaar, het publiek moet dan raden om welk liedje of fragment het gaat, interactie en gezelligheid staat voorop !

In 3 rondes word er gewerkt naar een finale waar de winnaar of winnares met een leuke Top 40 prijs naar huis gaat, de Top 40 Popquiz is een hele leuke avond uit voor vriendinnen groepen, gezinnen, personeel kortomvoor iedereen die een ‘beetje’ kennis van Top 40 muziek heeft !

Top 40 Pop Quiz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Top 40 Pop Quiz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van de Top 40 Pop Quiz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor de Top 40 Pop Quiz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van de Top 40 Pop Quiz checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Top 40 Pop Quiz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag