Niek van der Bruggen

Eigenschappen Niek van der Bruggen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Niek van der Bruggen boeken?

Niek van der Bruggen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Niek van der Bruggen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Niek van der Bruggen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Niek van der Bruggen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Niek van der Bruggen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Niek van der Bruggen

Op jonge leeftijd was het al duidelijk dat Niek door alles wilde praten wat ook maar een beetje op een microfoon leek. Na gewerkt te hebben bij zowel binnenlandse als buitenlandse radiostations, kwam Niek in 2006 bij Radio 538 terecht.
Niek is elke zondagochtend van 0.00 tot 3.00 te horen en sleept je elk weekend door de nachtelijke uurtjes heen met zijn nachtprogramma van 4.00 tot 8.00 uur op Radio 538.  

Niek van der Bruggen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Niek van der Bruggen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Niek van der Bruggen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Niek van der Bruggen en de eventuele overige kosten om een optreden van Niek van der Bruggen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Niek van der Bruggen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Niek van der Bruggen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Niek van der Bruggen checken, een gratis optie plaatsen op Niek van der Bruggen en de boeking(en) van Niek van der Bruggen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Niek van der Bruggen, BOEKINGSBUREAU Niek van der Bruggen, BOEKINGSBURO Niek van der Bruggen, ENTERTAINMENTBUREAU Niek van der Bruggen, ENTERTAINMENTBURO Niek van der Bruggen, ARTIESTENBUREAU Niek van der Bruggen, BOEKINGSKANTOOR Niek van der Bruggen, IMPRESARIAAT Niek van der Bruggen, MUZIEKBURO Niek van der Bruggen, MUZIEKBUREAU Niek van der Bruggen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Niek van der Bruggen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Niek van der Bruggen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Niek van der Bruggen.

 

Offerte Niek van der Bruggen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag