Disco Daddies boeken

Eigenschappen Disco Daddies boeken

Prijs
v.a. 1.395

Disco Daddies boeken?

Disco Daddies boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Disco Daddies.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Disco Daddies.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Disco Daddies ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Disco Daddies plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Disco Daddies

Extra informatie Disco Daddies

Misschien nog in de luiers, maar zeker niet nat achter de oren! Deze Disco Daddies (niet doorvertellen) stammen uit de discotijd.

Maar laat je geen zand in de ogen strooien, dit dynamische DJ-duo gaat samen nog geregeld op stap om ieder feestje van een vaderlijke les in vreugde, feel-good en soepele moves te voorzien.

Hoe? De Disco Daddies zijn échte gastheren, die het publiek als familie omarmen en vermaken. Met diepe wortels in de horeca staat gastvrijheid bij deze mannen dan ook nog met hoofdletters op de Maxi-Cosi geschreven…

De muziek? Lekkere platen van toen én nu, maar altijd in een lekkere dansbare jas. Én, met een kleine knipoog naar het Disco-tijdperk.

Met kleurrijke gimmicks, gadgets en een brede glimlach nemen deze serieuze papa’s zich voor één avond allesbehalve serieus.

Disco Daddies boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Disco Daddies en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Disco Daddies.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Disco Daddies aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag