Feigling Apres-Ski Party

Eigenschappen Feigling Apres-Ski Party boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Incl. C-set (geluid voor meer dan 500 p.)

Feigling Apres-Ski Party boeken?

Feigling Apres-Ski Party boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Feigling Apres-Ski Party.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Feigling Apres-Ski Party.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Feigling Apres-Ski Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Feigling Apres-Ski Party plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Feigling Apres-Ski Party

De ervaren Après-Ski DJ’s van de Feigling Après-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest! Dit is het echte après-ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ’s en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer. Dat veroorzaakt samen met de lichtshow en het apres-ski-decor een geweldig schouwspel! Tussendoor worden een aantal vrolijke en snelle spelletjes met het publiek gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn! Overigens breekt de sneeuw, die chemisch gemaakt wordt, zichzelf af en laat geen schadelijke en/of vervelende resten achter. Natuurlijk is de sneeuw absoluut ongevaarlijk voor het publiek. Verdien de kosten van de avond terug!. Op de Feigling Après-Ski Party worden de DJ’s geholpen door het promotie-team, dat de hele avond Feigling promoot én het ook actief verkoopt! Daarmee verdient u een gedeelte van uw investering meteen terug! Bovendien assisteren de dames bij de spelletjes en zorgen ze voor een vrolijke en ontspannen sfeer op de dansvloer!. Ook voor bedrijfsfeesten!. De Feigling Après-Ski Party is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten! Zonder promoteam kunt u ook uw bedrijfsfeest omtoveren tot Winter Wonderland. Wees erop voorbereid dat uw gasten uit hun dak gaan!.

Feigling Apres-Ski Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Feigling Apres-Ski Party.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Feigling Apres-Ski Party, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Feigling Apres-Ski Party en de eventuele overige kosten om een optreden van Feigling Apres-Ski Party mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Feigling Apres-Ski Party.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Feigling Apres-Ski Party. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Feigling Apres-Ski Party checken, een gratis optie plaatsen op Feigling Apres-Ski Party en de boeking(en) van Feigling Apres-Ski Party voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Feigling Apres-Ski Party, BOEKINGSBUREAU Feigling Apres-Ski Party, BOEKINGSBURO Feigling Apres-Ski Party, ENTERTAINMENTBUREAU Feigling Apres-Ski Party, ENTERTAINMENTBURO Feigling Apres-Ski Party, ARTIESTENBUREAU Feigling Apres-Ski Party, BOEKINGSKANTOOR Feigling Apres-Ski Party, IMPRESARIAAT Feigling Apres-Ski Party, MUZIEKBURO Feigling Apres-Ski Party, MUZIEKBUREAU Feigling Apres-Ski Party, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Feigling Apres-Ski Party, ARTIESTENBOEKINGSBURO Feigling Apres-Ski Party, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Feigling Apres-Ski Party.

 

Offerte Feigling Apres-Ski Party aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag