Code-E boeken

Eigenschappen DJ Code-E boeken

Prijs
v.a. 300
Tijdsduur
1 x 60 min.
Geluid
Op aanvraag

DJ Code-E boeken?

DJ Code-E boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Code-E.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Code-E.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Code-E ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Code-E plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ Code-E

Code-E is een absoluut muzikaal meesterbrein dat piano composities componeert en vertaalt in prachtige, melodische en energieke hardstyle-producties. Zijn eerste track die hij uitbracht onder de naam “Our World” kwam vanuit het niets in de Hard Dance top 100 van de Amerikaanse website Beatport terecht en werd uitgebracht bij het Nederlandse label Wolfrage Recordings. De toen 19-jarige Cody Hidding is al van jongs af aan met muziek bezig. Op zijn vierde begon hij met drummen en op zijn elfde kwam de piano erbij. Alle genres zijn al door hem gespeeld, van klassiek tot pop. Maar zijn passie lag toch bij hardstyle. Op 22 augustus 2016 kwam zijn nieuwe track ‘Inner Feelings’ uit en dat bleef niet onopgemerkt. Hij werd op diverse locaties geboekt door de grotere discotheken in Nederland en Duitsland.

DJ Code-E is een Hardstyle DJ in hart en nieren die zijn eigen nummers produceert. Eigen geproduceerde nummers van Code-E Waaronder, War, Misguided, the sonata E.P. en Symbols werden gereleased bij Ignition Digital het talentlabel van Gearbox Digital en X-Bone het Talentlabel van Scantraxx Recordz.

Code-E heeft al op veel festivals gestaan zoals het Bevrijdingsfestival, Koningsdag, Pumpkin in Duitsland, Hardcruise en Sound of the Harderstylez in Noorwegen, Royaal Kabaal en supression in de legendarische Hemkade, en op het grote Intents Festival en Final destination. Code-E is een absoluut muzikaal meesterbrein dat piano composities componeert en vertaalt in prachtige, melodische en energieke hardstyle-producties.

DJ Code-E boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Code-E.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Code-E. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte DJ Code-E aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag