Buurman en Buurman show boeken

Eigenschappen Buurman en Buurman Show boeken

Prijs
Op aanvraag

Buurman en Buurman Show boeken?

Buurman en Buurman Show boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Buurman en Buurman Show.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Buurman en Buurman Show.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Buurman en Buurman Show ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Buurman en Buurman Show plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Buurman en Buurman Show

Extra informatie Buurman en Buurman Show

Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze, Ron Buurman en Bernard Boumans. Met hun Buurman & Buurman Show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z’n kop! Zo trekken ze door het land met de beste muziek in de breedste zin van het woord, Co2-gun, confetti, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat dat is…? Dat moet je komen checken tijdens een Buurman & Buurman Show!

De Buurman & Buurman Show is meer dan alleen een DJ-duo. De show is uniek, omdat je als publiek van het ene avontuur in het andere valt. Het ene moment ga je los op een dancerammer met het volledige arsenaal aan special FX om je oren en het volgende moment ga je in polonaise met Buurman & Buurman over het podium. Of misschien win je wel de IJsprijs of ga je er vandoor met leuke goodies in het Klokkenspel!

Je leest het al: de Buurman & Buurman Show is onmogelijk in woorden te omschrijven; dat moet je gewoon meemaken! Een DJ-show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment en feest.

Buurman & Buurman Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Buurman & Buurman Show, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Buurman & Buurman Show.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Buurman & Buurman Show. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Buurman & Buurman Show checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Buurman en Buurman Show aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag