Menno de Boer

Eigenschappen Menno de Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Menno de Boer boeken?

Menno de Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Menno de Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Menno de Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Menno de Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Menno de Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Menno de Boer

Menno is ooit begonnen als patient van de ziekenomroep. Na ongeneesbaar verklaard te zijn besloot ie te gaan prutsen bij een radiostation met zender.
Na verschillende lokale en regionale zenders kwam hij bij Radio 538 terecht. Na drie jaar besloot hij voor een echt jong station aan de slag gaan en kwam ie bij SLAM!FM terecht!
Hij sport veel, gaat veel te graag uit en houdt veel van z’n kat Kees. Ruzie heeft ie ook. Vooral met z’n buren, want Menno mag je namelijk altijd wakker maken voor nieuwe muziek. Z’n MP3-speler heeft altijd een lege accu en er komt rook uit z’n versterker. Hij luistert namelijk naar alles!
Maar: Hij luistert vooral graag naar jou! Van welke plaat krijg jij kriebels in je maag? Met welke track test jij je nieuwe subwoofer uit? Of welk nummer geeft jou het zorgeloze, blije gevoel? Iedere werkdag draait Menno tussen 12 en 13 uur jouw favoriete tracks in Most Wanted, met daarin de Top 5 van meest populaire tracks van dit moment. Die van jou dus!

Menno de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Menno de Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Menno de Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Menno de Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van Menno de Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Menno de Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Menno de Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Menno de Boer checken, een gratis optie plaatsen op Menno de Boer en de boeking(en) van Menno de Boer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Menno de Boer, BOEKINGSBUREAU Menno de Boer, BOEKINGSBURO Menno de Boer, ENTERTAINMENTBUREAU Menno de Boer, ENTERTAINMENTBURO Menno de Boer, ARTIESTENBUREAU Menno de Boer, BOEKINGSKANTOOR Menno de Boer, IMPRESARIAAT Menno de Boer, MUZIEKBURO Menno de Boer, MUZIEKBUREAU Menno de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Menno de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Menno de Boer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Menno de Boer.

 

Offerte Menno de Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag