Arlo van Sluis

Eigenschappen Arlo van Sluis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Arlo van Sluis boeken?

Arlo van Sluis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arlo van Sluis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arlo van Sluis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arlo van Sluis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arlo van Sluis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arlo van Sluis

Van Sluis werd zo’n 30 jaar geleden ‘uit de klei getrokken’ midden op de Belgische grens. Wel aan de Nederlandse kant overigens…. Al vroeg komt hij met muziek in aanraking; en omdat het bespelen van een serieus instrument toch net even te veel inspanning vergt, moest de pick-up van z’n vader er aan geloven. DJ Arlo stond op z’n 8e al volop muziek aan elkaar te plakken en te knippen. Toen hij een jaar of 15 was, werd er voor de eerste keer geld verdiend als DJ, en moest de plaatselijke discotheek 2 uur langer openblijven omdat Arlo geen zin had om te stoppen om 03. 00 uur. De professionele muziek-carriere van Van Sluis begon in 1991 in Spanje. Twee jaar lang draaide Arlo de sterren van de hemel in discotheken aan de spaanse Costa’s. Terug in Nederland –na een half jaar uitrusten- begon het ‘Radioavontuur’. In 1993 ging Arlo aan de slag bij Radio538, en presenteerde daar diverse programma’s met als hoogtepunt een eigen show dagelijks tussen 12 en 14 uur: Alles op Arlo. Inmiddels is Arlo ook in Nederland volop ‘on-the-road’ en draait honderden feesten op diverse lokaties; van feesttent tot hippe disco’s. Dan is het tijd voor verandering: in 2000 na 7 jaar Radio 538, kiest Arlo voor NoordzeeFM, en is daar elke werkdag tussen 10 en 13 uur te horen. Het grote succes van Noordzee blijft uit, en op 1 april 2004 (what’s in a Day) besluit Arlo op te stappen bij het station. Volgende bestemming: onbekend. Het draaien als DJ in het land begint steeds serieuzere vormen aan te nemen en de muziekstijl waar Arlo zich op heeft toegelegd blijkt een groot succes: groovy house gecombineerd met classics ! Het is juli 2004: het contact met Radio Veronica wordt gelegd, en het blijkt een gouden match: Arlo doet een aantal programma’s als invaller en dat leidt tot de volgende radio-uitdaging voor Van Sluis: Goud van Oud bij Radio Veronica; elk weekend van 09. 00-12. 00 uur.

Arlo van Sluis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arlo van Sluis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arlo van Sluis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arlo van Sluis en de eventuele overige kosten om een optreden van Arlo van Sluis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arlo van Sluis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arlo van Sluis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arlo van Sluis checken, een gratis optie plaatsen op Arlo van Sluis en de boeking(en) van Arlo van Sluis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arlo van Sluis, BOEKINGSBUREAU Arlo van Sluis, BOEKINGSBURO Arlo van Sluis, ENTERTAINMENTBUREAU Arlo van Sluis, ENTERTAINMENTBURO Arlo van Sluis, ARTIESTENBUREAU Arlo van Sluis, BOEKINGSKANTOOR Arlo van Sluis, IMPRESARIAAT Arlo van Sluis, MUZIEKBURO Arlo van Sluis, MUZIEKBUREAU Arlo van Sluis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arlo van Sluis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arlo van Sluis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arlo van Sluis.

 

Offerte Arlo van Sluis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag