Wipneus en Pim boeken

Eigenschappen Wipneus en Pim boeken

Prijs
v.a. 2.450
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Wipneus en Pim boeken?

Wipneus en Pim boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wipneus en Pim.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wipneus en Pim.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wipneus en Pim ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wipneus en Pim plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wipneus en Pim

Extra informatie Wipneus en Pim

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ-duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt: een positieve energie-boost!
De unieke combinatie van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’ competities, leuke ‘give-aways’, fantastische prijzen en de onophoudelijke stroom bekende hits leveren bij elke
gelegenheid het zelfde resultaat op: een ‘Topfeest’ waar het publiek altijd de grote winnaar is.
De variatie en het tempo van de Wipneus & Pim shows is ongekend, van The Black Eyed Peas schakelen ze net zo makkelijk naar Paul Elstak ,dan door naar Guus Meeuwis en dan van Robin Thicke naar Queen. En dit alles verpakt in een constante interactie met het publiek!
Vanuit het verleden zijn de legendarische optredens op Parkpop (met ome Willem), Pinkpop en Lowlands bekend. Een greep uit meer recentere successen: de Ziggodome (538 XXL , 12,5 jaar Evers Staat Op), de Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea, de Amstel Curacao Race, KL Marathon Curacao en bv Back at Sea.
Wipneus & Pim een onovertroffen feest!

Wipneus en Pim boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wipneus en Pim.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wipneus en Pim, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wipneus en Pim en de eventuele overige kosten om een optreden van Wipneus en Pim mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wipneus en Pim.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wipneus en Pim checken, een gratis optie plaatsen op Wipneus en Pim en de boeking(en) van Wipneus en Pim voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wipneus en Pim aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag