Wouts-vinyl-party-boeken

Eigenschappen Wout’s Vinyl Party boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
180 min.

Wout’s Vinyl Party boeken?

Wout’s Vinyl Party boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wout’s Vinyl Party.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wout’s Vinyl Party.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wout’s Vinyl Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wout’s Vinyl Party plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wout’s Vinyl Party

Vinyl is terug! Om nooit meer weg te gaan! Iedere vrijdag avond draait Wouter van der Goes al 2 uur lang alleen maar oude single’s en LP’s op NPO Radio 2. Deze “Vinyl Friday” is inmiddels een groot succes, tijd om nu ook voor nostalgische avonden in het land te zorgen.

“Oude tijden herleven weer, zoals de schoolfeesten van vroeger waren”

Om de show promotioneel extra onder de aandacht te brengen zal Wouter van der Goes het feest groots promoten via de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Wout’s Vinyl Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wout’s Vinyl Party, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wout’s Vinyl Party.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wout’s Vinyl Party. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wout’s Vinyl Party checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wout’s Vinyl Party aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag